- 7%

Smeg Waterkoker Aanbieding

133.89

Ben jij op zoek naar een SMEG waterkoker aanbieding? Logisch, want deze waterkokers zijn een echte toevoeging in iedere keuken. Deze krachtpatsers hebben een vermogen van 2400 watt en een inhoud van 1,7 liter waardoor je grote hoeveelheden gekookt water kunt koken.

  • Je kookt met de SMEG waterkoker gemiddeld 7 koppen thee. De indicator van deze krachtpatser duidt zowel het aantal liters als het aantal kopjes gekookt water aan
  • Je kunt bij deze SMEG beschikken over een handige 360 graden draaibare voet, daardoor kun je hem makkelijk gebruiken, of je nu links- of rechtshandig bent.

133.89

(-7%)
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

SMEG waterkoker Aanbieding bij alle top aanbieders!

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de SMEG waterkoker aanbieding Mediamarkt, dat is niet zo gek want deze retailer heeft zo ontzettend veel producten in het assortiment. Wil je weten of er op dit moment SMEG waterkoker aanbiedingen Mediamarkt beschikbaar zijn? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden. De beste SMEG waterkoker aanbieding Coolblue vinden is natuurlijk een lastige opgave geworden met zo veel retailers op de markt. Daarnaast heeft Coolblue ook nog eens een enorm assortiment waardoor het nog lastiger wordt om de SMEG waterkoker aanbiedingen Coolblue te vinden.

Wil je weten welke prijzen er momenteel worden gerekend voor deze producten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden. Wil jij graag een overzicht van de beste Waterkoker SMEG BOL aanbieding vinden? Lastig, want er zijn zo ontzettend veel producten beschikbaar in het assortiment en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij maken het makkelijk om de beste Waterkoker SMEG aanbiedingen BOL te vinden.

Wil je meer weten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden. Een overzicht vinden van de beste Waterkoker SMEG Amazon kan een hele lastige opgave zijn, er zijn namelijk behoorlijk wat spelers die deze producten aanbieden. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de Waterkoker SMEG aanbiedingen Amazon zodat je direct inzicht hebt in alle mogelijkheden. Wil je meer weten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

Specificaties: Smeg Waterkoker Aanbieding

Overige kenmerken

Uitneembare rvs-kalkfilter (afwasbaar), Push-pull opening deksel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Model

KLF03SSeu

Smeg Waterkoker Aanbieding
Smeg Waterkoker Aanbieding

133.89

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0