De Beste prijzenEerlijk & Onafhankelijk

Smeg Waterkoker Aanbieding

Toevoegen aan vergelijken
Best seller Smeg Waterkoker Aanbieding
Uw recensie toevoegen
Controleer alle prijzen

Ben jij op zoek naar een SMEG waterkoker aanbieding? Logisch, want deze waterkokers zijn een echte toevoeging in iedere keuken. Deze krachtpatsers hebben een vermogen van 2400 watt en een inhoud van 1,7 liter waardoor je grote hoeveelheden gekookt water kunt koken.

 • Je kookt met de SMEG waterkoker gemiddeld 7 koppen thee. De indicator van deze krachtpatser duidt zowel het aantal liters als het aantal kopjes gekookt water aan
 • Je kunt bij deze SMEG beschikken over een handige 360 graden draaibare voet, daardoor kun je hem makkelijk gebruiken, of je nu links- of rechtshandig bent.
Laatst bijgewerkt op september 28, 2021 5:29 am

Beschrijving

SMEG waterkoker Aanbieding bij alle top aanbieders!

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de SMEG waterkoker aanbieding Mediamarkt, dat is niet zo gek want deze retailer heeft zo ontzettend veel producten in het assortiment. Wil je weten of er op dit moment SMEG waterkoker aanbiedingen Mediamarkt beschikbaar zijn? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden. De beste SMEG waterkoker aanbieding Coolblue vinden is natuurlijk een lastige opgave geworden met zo veel retailers op de markt. Daarnaast heeft Coolblue ook nog eens een enorm assortiment waardoor het nog lastiger wordt om de SMEG waterkoker aanbiedingen Coolblue te vinden.

Wil je weten welke prijzen er momenteel worden gerekend voor deze producten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden. Wil jij graag een overzicht van de beste Waterkoker SMEG BOL aanbieding vinden? Lastig, want er zijn zo ontzettend veel producten beschikbaar in het assortiment en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij maken het makkelijk om de beste Waterkoker SMEG aanbiedingen BOL te vinden.

Wil je meer weten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden. Een overzicht vinden van de beste Waterkoker SMEG Amazon kan een hele lastige opgave zijn, er zijn namelijk behoorlijk wat spelers die deze producten aanbieden. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de Waterkoker SMEG aanbiedingen Amazon zodat je direct inzicht hebt in alle mogelijkheden. Wil je meer weten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Smeg KLF03PBEU MkIII - waterkoker - Pastelblauw
Laatste updates:
 • €137,00 - juli 24, 2021
 • €142,48 - juli 15, 2021
 • €144,31 - juli 6, 2021
 • €149,00 - mei 28, 2021
 • €164,00 - mei 21, 2021
 • €152,06 - mei 8, 2021
 • €147,00 - april 29, 2021
 • €149,00 - april 15, 2021
Sinds: maart 15, 2021
 • Hoogste prijs: €164,00 - mei 21, 2021
 • Laagste prijs: €137,00 - juli 24, 2021

Extra informatie

Specificaties: Smeg Waterkoker Aanbieding

Laptops
Gewicht (gram)
Specification
Overige kenmerken Uitneembare rvs-kalkfilter (afwasbaar), Push-pull opening deksel
Verpakking lengte (mm)
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)
Waarschuwingssignaal
Indicatielampje
Vermogen (Watt)
BPA-vrij
Aantal programma's
Automatische uitschakeling
Materiaal behuizing
Snoerlengte
Verpakkingsinhoud
Verpakking hoogte (mm)
Bediening
Verpakking breedte (mm)
Uitzonderingen fabrieksgarantie -
Taal handleiding
Reparatie type
Product gewicht (g)
Model KLF03SSeu
MPN (Manufacturer Part Number)
Introductie
Inhoud (l)
Fabrieksgarantie termijn (jaar)
Bediening via mobiele app
NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0