De Beste prijzenEerlijk & Onafhankelijk

Whirlpool FWG71484WE

Toevoegen aan vergelijken
Controleer alle prijzen

Op zoek naar een Whirlpool FWG71484WE prijzen en aanbiedingen? Dan is dit model wellicht uitermate geschikt voor jou. Wat zijn in het kort de voordelen? Bekijk direct de vergelijkbare producten om te kijken welke wasmachine daadwerkelijk bij jouw situatie past!

Laatst bijgewerkt op september 24, 2021 1:51 am

Beschrijving

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Er is een grote kans dat je al vaker hebt gehoord van de Whirlpool FWG71484WE? Wij hebben alle actuele prijzen en aanbieders voor je op een rijtje gezet zodat je nooit te veel betaald. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd op de hoogte bent van de scherpste prijzen. Zo betaal je nooit te veel via de prijsvergelijking op ny400.nl!

Ben jij op de hoogte van de FWG71484WE kortingen en prijzen?

Ben jij van plan om een FWG71484WE Whirlpool te overwegen of misschien een goed alternatief? Belangrijk is om te weten dat jij een passend model naar jou wens kunt vinden. Welke voordelen kunnen wij bij ny400.nl nog meer bieden zodat je altijd op de hoogte bent? We geven je de volgende mogelijkheden zodat je altijd de juiste keuze maakt:

 • Alle benodigde informatie over de Whirlpool FWG71484WE
 • We werken de prijzen dagelijks bij voor een actueel prijsaanbod
 • Je vindt altijd de beste prijzen van vertrouwelijke aanbieders
 • Een overzichtelijke mogelijkheid om de FWG71484WE Whirlpool te vergelijken

Hierbij kunnen wij je vertellen dat dit model erg populair is geworden op het gebied van prijs/kwaliteit. Toch raden wij je ten sterkste aan om goed te kijken naar jou eigen situatie en op basis daarvan de keuze te maken wat het best in jou straatje past. De beste prijs of deal kan voor ieder anders zijn.

Ben jij benieuwd naar de Whirlpool FWG71484WE voordelen & nadelen?

Naast de beste prijzen hebben we de voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je een beter beeld krijgt tijdens het gebruik van de FWG71484WE Whirlpool. Op basis van specificaties en de prijsvergelijking kun je het maken van een keuze voor jezelf gemakkelijker maken. De oplossing ligt dus dichterbij als dat je wellicht zelf hebt gedacht. De voordelen:

 • De beladinssensor zorgt voor een perfecte waterniveau in combinatie met de hoeveelheid was in de trommel.
 • Voorzien van een uitgestelde start functie waardoor je van te voren bepaalt wanneer de was start. (middels een timer)

De nadelen:

 • Met een geluidsniveau van 83 dB maakt hij veel geluid.
 • Energielabel A+++. Er zijn zuinigere machines op de markt.

Waarom gaat NY400.nl op deze manier te werk?

Ny400 wilt naar iedere behoefte op basis van producten voorzien in het maken van de juiste keuze en levert dus tevreden mensen die achteraf spijt krijgen van een aankoop door eventuele beïnvloeding van vele markering trucjes. We zorgen er voor dat je binnen een aantal klikken op de hoogte bent van de alle mogelijkheden en een onafhankelijk aanbod

 • Er worden geen prijsafspraken gemaakt met aanbieders hierdoor nemen we eventuele drempels weg bij onze bezoekers
 • Je kunt ten alle tijden de beste deals vinden voor het product die jij op het oog hebt
 • We zorgen er voor dat je veel moeite bespaart omdat je niet bij elke aanbieders langs hoeft te gaan en hierdoor het overzicht verliest
 • We bieden talloze mogelijkheden en vergelijkbare modellen met dezelfde specificaties bij vergelijkbare merken en prijsklassen

Belangrijk om nog te weten Zoals beschreven is ny400.nl de centrale plek voor het vergelijken van alle soorten Ny400 producten vol met gemak, snelheid en overzicht. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van onafhankelijke samenvattingen van het product en de retailer. Hierbij zijn geen prijsafspraken gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat er geen enkele retailer wordt voorgetrokken en echt profiteert van de beste prijs voor de Whirlpool FWG71484WE.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Prijsgeschiedenis

-

Extra informatie

Specificaties: Whirlpool FWG71484WE

Taal Nederlands
Bindwijze E-book
Druk 1
Verschijningsdatum april 2018
Aantal pagina's 251 pagina's
Ebook formaat Adobe ePub
Illustraties Nee
Auteur(s) Hans Rosling
Redacteur Ola Rosling
Co-redacteur Anna Rosling Ronnlund
Uitgever Spectrum
Vertaald door Annemie de Vries, Anna Rosling Rönnelund
Originele Titel Factfulness
Lees dit ebook op Android (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Overige e-reader, Overige e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)
Studieboek Nee
NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0