De Beste prijzenEerlijk & Onafhankelijk

Whirlpool FSCR70410

Toevoegen aan vergelijken
Controleer alle prijzen

Met de Whirlpool FSCR70410 De  6th Sense beladingssensor bepaal je zelf het wasprogramma dat toegepast wordt. Daarnaast kent deze wasmachine nog vele andere technologieën. Kom alles te weten over deze wasmachine en de aanbieders. Zo betaal je nooit meer te veel voor je wasmachine!

Laatst bijgewerkt op september 24, 2021 1:52 am

Beschrijving

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Er is een grote kans dat je al vaker hebt gehoord van de Whirlpool FSCR70410? Wij hebben alle actuele prijzen en aanbieders voor je op een rijtje gezet zodat je nooit te veel betaald. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd op de hoogte bent van de scherpste prijzen. Zo betaal je nooit te veel via de prijsvergelijking op ny400.nl!

Ben jij op de hoogte van de FSCR70410 kortingen en prijzen?

Ben jij van plan om een FSCR70410 Whirlpool te overwegen of misschien een goed alternatief? Belangrijk is om te weten dat jij een passend model naar jou wens kunt vinden. Welke voordelen kunnen wij bij ny400.nl nog meer bieden zodat je altijd op de hoogte bent? We geven je de volgende mogelijkheden zodat je altijd de juiste keuze maakt:

 • Alle benodigde informatie over de Whirlpool FSCR70410
 • We werken de prijzen dagelijks bij voor een actueel prijsaanbod
 • Je vindt altijd de beste prijzen van vertrouwelijke aanbieders
 • Een overzichtelijke mogelijkheid om de FSCR70410 Whirlpool te vergelijken

Hierbij kunnen wij je vertellen dat dit model erg populair is geworden op het gebied van prijs/kwaliteit. Toch raden wij je ten sterkste aan om goed te kijken naar jou eigen situatie en op basis daarvan de keuze te maken wat het best in jou straatje past. De beste prijs of deal kan voor ieder anders zijn.

Ben jij benieuwd naar de Whirlpool FSCR70410 voordelen & nadelen?

Naast de beste prijzen hebben we de voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je een beter beeld krijgt tijdens het gebruik van de FSCR70410 Whirlpool. Op basis van specificaties en de prijsvergelijking kun je het maken van een keuze voor jezelf gemakkelijker maken. De oplossing ligt dus dichterbij als dat je wellicht zelf hebt gedacht. De voordelen:

 • De  6th Sense beladingssensor bepaalt zelf het wasprogramma dat toegepast wordt. Dit wordt gedaan in combinatie met de hoeveelheid en soort was.
 • De was blijft tot wel 6 uur na het wassen fris door de FreshCare technologie.
 • Met de duurzame koolborstelloze motor weet je zeker dat de wasmachine een langere tijd mee gaat.

De nadelen:

 • Geen ingebouwde stoomfunctie.

Waarom gaat NY400.nl op deze manier te werk?

Ny400 wilt naar iedere behoefte op basis van producten voorzien in het maken van de juiste keuze en levert dus tevreden mensen die achteraf spijt krijgen van een aankoop door eventuele beïnvloeding van vele markering trucjes. We zorgen er voor dat je binnen een aantal klikken op de hoogte bent van de alle mogelijkheden en een onafhankelijk aanbod

 • Er worden geen prijsafspraken gemaakt met aanbieders hierdoor nemen we eventuele drempels weg bij onze bezoekers
 • Je kunt ten alle tijden de beste deals vinden voor het product die jij op het oog hebt
 • We zorgen er voor dat je veel moeite bespaart omdat je niet bij elke aanbieders langs hoeft te gaan en hierdoor het overzicht verliest
 • We bieden talloze mogelijkheden en vergelijkbare modellen met dezelfde specificaties bij vergelijkbare merken en prijsklassen

Belangrijk om nog te weten Zoals beschreven is ny400.nl de centrale plek voor het vergelijken van alle soorten Ny400 producten vol met gemak, snelheid en overzicht. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van onafhankelijke samenvattingen van het product en de retailer. Hierbij zijn geen prijsafspraken gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat er geen enkele retailer wordt voorgetrokken en echt profiteert van de beste prijs voor de Whirlpool FSCR70410.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Prijsgeschiedenis

-

Extra informatie

Specificaties: Whirlpool FSCR70410

Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Druk 1
Verschijningsdatum juni 2021
Afmetingen Afmeting: 21,6 x 14,1 x 1,9 cm
Aantal pagina's 160 pagina's
Aanbevolen leeftijd 9 - 13 jaar
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Ivan Tapia
Uitgever Witte Leeuw
Gewicht (g) 311
Studieboek Nee
Verpakking breedte (mm) 141
Verpakking hoogte (mm) 19
Verpakking lengte (mm) 216
NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0