Samsung WW70J5585MW

11.99

Bekijk de vele voordelen en specificaties van de Samsung WW70J5585MW om meer te weten te komen over deze wasmachine en de voordelen die het biedt. Vergeet niet de prijzen te vergelijken van de top aanbieders zodat je nooit te veel betaald!

11.99

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

Er is een grote kans dat je al vaker hebt gehoord van de Samsung WW70J5585MW? Wij hebben alle actuele prijzen en aanbieders voor je op een rijtje gezet zodat je nooit te veel betaald. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd op de hoogte bent van de scherpste prijzen. Zo betaal je nooit te veel via de prijsvergelijking op ny400.nl!

Ben jij op de hoogte van de WW70J5585MW kortingen en prijzen?

Ben jij van plan om een WW70J5585MW Samsung te overwegen of misschien een goed alternatief? Belangrijk is om te weten dat jij een passend model naar jou wens kunt vinden. Welke voordelen kunnen wij bij ny400.nl nog meer bieden zodat je altijd op de hoogte bent? We geven je de volgende mogelijkheden zodat je altijd de juiste keuze maakt: Alle benodigde informatie over de WW70J5585MW Samsung We werken de prijzen dagelijks bij voor een actueel prijsaanbod Je vindt altijd de beste prijzen van vertrouwelijke aanbieders Een overzichtelijke mogelijkheid om de WW70J5585MW Samsung te vergelijken Hierbij kunnen wij je vertellen dat dit model erg populair is geworden op het gebied van prijs/kwaliteit. Toch raden wij je ten sterkste aan om goed te kijken naar jou eigen situatie en op basis daarvan de keuze te maken wat het best in jou straatje past. De beste prijs of deal kan voor ieder anders zijn.

Ben jij benieuwd naar de Samsung WW70J5585MW voordelen & nadelen?

Naast de beste prijzen hebben we de voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je een beter beeld krijgt tijdens het gebruik van de WW70J5585MW. Op basis van specificaties en de prijsvergelijking kun je het maken van een keuze voor jezelf gemakkelijker maken. De oplossing ligt dus dichterbij als dat je wellicht zelf hebt gedacht. De voordelen:

  • Een zeer zuinige wasmachine uit de energieklasse A+++-10%
  • Voorzien van een special trommel die zorgt voor minder slijtage aan de kleding.
  • Beperkte onderhoudt dankzij de zelfreinigende wasmiddellade.

De nadelen:

  • Heeft geen koolborstelloze motor waardoor de trillingen en geluid niet worden beperkt.
  • Het geluidsniveau ligt rond de 79 decibel tijdens het centrifugeren.

Waarom gaat NY400.nl op deze manier te werk?

Ny400 wilt naar iedere behoefte op basis van producten voorzien in het maken van de juiste keuze en levert dus tevreden mensen die achteraf spijt krijgen van een aankoop door eventuele beïnvloeding van vele markering trucjes. We zorgen er voor dat je binnen een aantal klikken op de hoogte bent van de alle mogelijkheden en een onafhankelijk aanbod Er worden geen prijsafspraken gemaakt met aanbieders hierdoor nemen we eventuele drempels weg bij onze bezoekers Je kunt ten alle tijden de beste deals vinden voor het product die jij op het oog hebt We zorgen er voor dat je veel moeite bespaart omdat je niet bij elke aanbieders langs hoeft te gaan en hierdoor het overzicht verliest We bieden talloze mogelijkheden en vergelijkbare modellen met dezelfde specificaties bij vergelijkbare merken en prijsklassen Belangrijk om nog te weten Zoals beschreven is ny400.nl de centrale plek voor het vergelijken van alle soorten Ny400 producten vol met gemak, snelheid en overzicht. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van onafhankelijke samenvattingen van het product en de retailer. Hierbij zijn geen prijsafspraken gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat er geen enkele retailer wordt voorgetrokken en echt profiteert van de beste prijs voor de Samsung WW70J5585MW.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Specificaties: Samsung WW70J5585MW

Vertaald door

Annemie de Vries, Anna Rosling Rönnelund

Co-redacteur

Anna Rosling Ronnlund

Afmetingen

Afmeting: 21,5 x 14,1 x 2,8 cm

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0