LG FH4J5TN8

Op zoek naar een LG FH4J5TN8 prijzen en specificaties? Bekijk direct de top aanbieders en vergelijk de prijzen. Zo betaal je nooit meer te veel voor deze unieke wasmachine waarbij je wasprogramma’s kunt downloaden vanaf je smartphone!

Laatst bijgewerkt op januari 30, 2022 9:08 am

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Energieke vrouwen 2 - Voeding & Immuunsysteem
16,50
Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen
16,50
Leren lezen doe je met je lijf
22,50
Luxe Vilten Laptop Sleeve Voor Apple iPad Tablet/Macbook Air/Pro 13 Inch -...
27,95
Fisher-Price Little People Samen Op Reis Vliegtuig - Speelfigurenset
30,50
-63% Calvin Klein Eternity 100 ml - Eau De Parfum - Damesparfum
33,49 90,99
Laatste update was op: januari 30, 2022 9:08 am

Er is een grote kans dat je al vaker hebt gehoord van de LG FH4J5TN8? Wij hebben alle actuele prijzen en aanbieders voor je op een rijtje gezet zodat je nooit te veel betaald. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd op de hoogte bent van de scherpste prijzen. Zo betaal je nooit te veel via de prijsvergelijking op ny400.nl!

Ben jij op de hoogte van de FH4J5TN8 kortingen en prijzen?

Ben jij van plan om een FH4J5TN8 direct drive te overwegen of misschien een goed alternatief? Belangrijk is om te weten dat jij een passend model naar jou wens kunt vinden. Welke voordelen kunnen wij bij ny400.nl nog meer bieden zodat je altijd op de hoogte bent? We geven je de volgende mogelijkheden zodat je altijd de juiste keuze maakt:

 • Alle benodigde informatie over de LG FH4J5TN8
 • We werken de prijzen dagelijks bij voor een actueel prijsaanbod
 • Je vindt altijd de beste prijzen van vertrouwelijke aanbieders
 • Een overzichtelijke mogelijkheid om de FH4J5TN8 direct drive te vergelijken

Hierbij kunnen wij je vertellen dat dit model erg populair is geworden op het gebied van prijs/kwaliteit. Toch raden wij je ten sterkste aan om goed te kijken naar jou eigen situatie en op basis daarvan de keuze te maken wat het best in jou straatje past. De beste prijs of deal kan voor ieder anders zijn.

Ben jij benieuwd naar de LG FH4J5TN8 voordelen & nadelen?

Naast de beste prijzen hebben we de voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je een beter beeld krijgt tijdens het gebruik van de FH4J5TN8 direct drive. Op basis van specificaties en de prijsvergelijking kun je het maken van een keuze voor jezelf gemakkelijker maken. De oplossing ligt dus dichterbij als dat je wellicht zelf hebt gedacht. De voordelen:

 • De koolborstelloze Direct Drive motor beperkt de slijtage aan de motor, daardoor heb je langer plezier van deze wasmachine.
 • Met de LG SmartThinQ Download je met een druk op je smartphone een nieuwe wasprogramma.
 • Ook spoor je met de SmartThinQ eventuele problemen in de wasmachine op.
 • Een energielabel van energieklasse A+++-30%

De nadelen:

 • Niet vanaf de smartphone t bedienen.
 • Geen stoomfunctie ingebouwd.

Waarom gaat NY400.nl op deze manier te werk?

Ny400 wilt naar iedere behoefte op basis van producten voorzien in het maken van de juiste keuze en levert dus tevreden mensen die achteraf spijt krijgen van een aankoop door eventuele beïnvloeding van vele markering trucjes. We zorgen er voor dat je binnen een aantal klikken op de hoogte bent van de alle mogelijkheden en een onafhankelijk aanbod

 • Er worden geen prijsafspraken gemaakt met aanbieders hierdoor nemen we eventuele drempels weg bij onze bezoekers
 • Je kunt ten alle tijden de beste deals vinden voor het product die jij op het oog hebt
 • We zorgen er voor dat je veel moeite bespaart omdat je niet bij elke aanbieders langs hoeft te gaan en hierdoor het overzicht verliest
 • We bieden talloze mogelijkheden en vergelijkbare modellen met dezelfde specificaties bij vergelijkbare merken en prijsklassen

Belangrijk om nog te weten Zoals beschreven is ny400.nl de centrale plek voor het vergelijken van alle soorten witgoedproducten vol met gemak, snelheid en overzicht. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van onafhankelijke samenvattingen van het product en de retailer. Hierbij zijn geen prijsafspraken gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat er geen enkele retailer wordt voorgetrokken en echt profiteert van de beste prijs voor de LG FH4J5TN8.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Specificaties: LG FH4J5TN8

Lees dit ebook op

Android (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Overige e-reader, Overige e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0