De Beste prijzenEerlijk & Onafhankelijk

LG F4J6VG0W

Toevoegen aan vergelijken
Controleer alle prijzen

Op zoek naar een LG F4J6VG0W? Dan is het handig om te weten welke top aanbieders het voordeligst is. Bekijk daarom direct alle prijzen en kom meer te weten over de specificaties!

Laatst bijgewerkt op september 28, 2021 10:14 am

Beschrijving

Er is een grote kans dat je al vaker hebt gehoord van de LG F4J6VG0W? Wij hebben alle actuele prijzen en aanbieders voor je op een rijtje gezet zodat je nooit te veel betaald. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd op de hoogte bent van de scherpste prijzen. Zo betaal je nooit te veel via de prijsvergelijking op ny400.nl!

Ben jij op de hoogte van de F4J6VG0W kortingen en prijzen?

Ben jij van plan om een F4J6VG0W direct drive te overwegen of misschien een goed alternatief? Belangrijk is om te weten dat jij een passend model naar jou wens kunt vinden. Welke voordelen kunnen wij bij ny400.nl nog meer bieden zodat je altijd op de hoogte bent? We geven je de volgende mogelijkheden zodat je altijd de juiste keuze maakt:

 • Alle benodigde informatie over de LG F4J6VG0W
 • We werken de prijzen dagelijks bij voor een actueel prijsaanbod
 • Je vindt altijd de beste prijzen van vertrouwelijke aanbieders
 • Een overzichtelijke mogelijkheid om de F4J6VG0W direct drive te vergelijken

Hierbij kunnen wij je vertellen dat dit model erg populair is geworden op het gebied van prijs/kwaliteit. Toch raden wij je ten sterkste aan om goed te kijken naar jou eigen situatie en op basis daarvan de keuze te maken wat het best in jou straatje past. De beste prijs of deal kan voor ieder anders zijn.

Ben jij benieuwd naar de LG F4J6VG0W voordelen & nadelen?

Naast de beste prijzen hebben we de voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je een beter beeld krijgt tijdens het gebruik van de F4J6VG0W direct drive. Op basis van specificaties en de prijsvergelijking kun je het maken van een keuze voor jezelf gemakkelijker maken. De oplossing ligt dus dichterbij als dat je wellicht zelf hebt gedacht. De voordelen:

 • Maakt gebruik van de koolborstelloze Direct Drive motor waardoor hij stiller is en minder trillingen maakt.
 • Ingebouwde stoomprogramma waardoor kleding met minder kreukels uit de wasmachine komt. Daarnaast helpt het huidirritatie te verminderen.
 • 9 kilogram was in één keer wassen.

De nadelen:

 • Droog gewicht is maximaal 5 kilogram

Waarom gaat NY400.nl op deze manier te werk?

Ny400 wilt naar iedere behoefte op basis van producten voorzien in het maken van de juiste keuze en levert dus tevreden mensen die achteraf spijt krijgen van een aankoop door eventuele beïnvloeding van vele markering trucjes. We zorgen er voor dat je binnen een aantal klikken op de hoogte bent van de alle mogelijkheden en een onafhankelijk aanbod

 • Er worden geen prijsafspraken gemaakt met aanbieders hierdoor nemen we eventuele drempels weg bij onze bezoekers
 • Je kunt ten alle tijden de beste deals vinden voor het product die jij op het oog hebt
 • We zorgen er voor dat je veel moeite bespaart omdat je niet bij elke aanbieders langs hoeft te gaan en hierdoor het overzicht verliest
 • We bieden talloze mogelijkheden en vergelijkbare modellen met dezelfde specificaties bij vergelijkbare merken en prijsklassen

Belangrijk om nog te weten Zoals beschreven is ny400.nl de centrale plek voor het vergelijken van alle soorten witgoedproducten vol met gemak, snelheid en overzicht. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van onafhankelijke samenvattingen van het product en de retailer. Hierbij zijn geen prijsafspraken gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat er geen enkele retailer wordt voorgetrokken en echt profiteert van de beste prijs voor de LG F4J6VG0W.

Prijsgeschiedenis

-

Extra informatie

Specificaties: LG F4J6VG0W

Taal Nederlands
Redacteur Ola Rosling
Druk 16
Verschijningsdatum september 2020
Afmetingen Afmeting: 21,5 x 14,1 x 2,8 cm
Aantal pagina's 344 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s)
Bindwijze Paperback
Uitgever Spectrum
Co-redacteur Anna Rosling Ronnlund
Vertaald door Annemie de Vries, Anna Rosling Rönnelund
Originele Titel Factfulness
Gewicht (g) 461
Studieboek Nee
Verpakking breedte (mm) 141
Verpakking hoogte (mm) 28
Verpakking lengte (mm) 215
NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0