Bosch WAN28062NL

Met de Bosch WAN28062NL wasmachine bespaar je energie door de energielabel A+++-10%. Daarnaast zorgen de sensoren ervoor dat de wasmachine niet langer aanstaat dan nodig is. De kleding wordt namelijk gescand op hoe schoon het is waardoor hij weet hoe lang het nodig is om te draaien. Kom alles te weten over de wasmachine!

Belangrijke Specificaties

type nummer
Merk Bosch
Type wasmachine Voorlader
Vulgewicht 7kg
grootte huishouden Gezin met 1 of 2 kinderen
Energieklasse A+++-10%
Toerental/td> 1400 rpm
Geluidsniveau wassen 54 dB
geluidniveau centrifugeren 75 dB
Waterverbruik kosten per jaar € 12,63
Koud wassen ✔️
Garantie 2 jaar
goedkope WAN28062NL Bosch

Er is een grote kans dat je al vaker hebt gehoord van de Bosch WAN28062NL? Wij hebben alle actuele prijzen en aanbieders voor je op een rijtje gezet zodat je nooit te veel betaald. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd op de hoogte bent van de scherpste prijzen. Zo betaal je nooit te veel via de prijsvergelijking op ny400.nl!

Ben jij op de hoogte van de WAN28062NL kortingen en prijzen?

Ben jij van plan om een WAN28062NL Bosch te overwegen of misschien een goed alternatief? Belangrijk is om te weten dat jij een passend model naar jou wens kunt vinden. Welke voordelen kunnen wij bij ny400.nl nog meer bieden zodat je altijd op de hoogte bent?

We geven je de volgende mogelijkheden zodat je altijd de juiste keuze maakt:

 • Alle benodigde informatie over de Bosch WAN28062NL
 • We werken de prijzen dagelijks bij voor een actueel prijsaanbod
 • Je vindt altijd de beste prijzen van vertrouwelijke aanbieders
 • Een overzichtelijke mogelijkheid om de WAN28062NL Bosch te vergelijken

Hierbij kunnen wij je vertellen dat dit model erg populair is geworden op het gebied van prijs/kwaliteit. Toch raden wij je ten sterkste aan om goed te kijken naar jou eigen situatie en op basis daarvan de keuze te maken wat het best in jou straatje past. De beste prijs of deal kan voor ieder anders zijn.

Ben jij benieuwd naar de Bosch WAN28062NL voordelen & nadelen?

Naast de beste prijzen hebben we de voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je een beter beeld krijgt tijdens het gebruik van de WAN28062NL Bosch. Op basis van specificaties en de prijsvergelijking kun je het maken van een keuze voor jezelf gemakkelijker maken. De oplossing ligt dus dichterbij als dat je wellicht zelf hebt gedacht.

De voordelen:

 • Zeer zuinige energieklasse A+++-10% waardoor energiekosten bespaart worden.
 • Duurzame koolborstelloze motor waardoor de wasmachine langer mee gaat.

De nadelen:

 • Geen focus om het beschermen van de was door middel van een speciale wastrommel.

Waarom gaat NY400.nl op deze manier te werk?

Ny400 wilt naar iedere behoefte op basis van producten voorzien in het maken van de juiste keuze en levert dus tevreden mensen die achteraf spijt krijgen van een aankoop door eventuele beïnvloeding van vele markering trucjes. We zorgen er voor dat je binnen een aantal klikken op de hoogte bent van de alle mogelijkheden en een onafhankelijk aanbod

 • Er worden geen prijsafspraken gemaakt met aanbieders hierdoor nemen we eventuele drempels weg bij onze bezoekers
 • Je kunt ten alle tijden de beste deals vinden voor het product die jij op het oog hebt
 • We zorgen er voor dat je veel moeite bespaart omdat je niet bij elke aanbieders langs hoeft te gaan en hierdoor het overzicht verliest
 • We bieden talloze mogelijkheden en vergelijkbare modellen met dezelfde specificaties bij vergelijkbare merken en prijsklassen

Belangrijk om nog te weten

Zoals beschreven is ny400.nl de centrale plek voor het vergelijken van alle soorten witgoedproducten vol met gemak, snelheid en overzicht. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van onafhankelijke samenvattingen van het product en de retailer. Hierbij zijn geen prijsafspraken gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat er geen enkele retailer wordt voorgetrokken en echt profiteert van de beste prijs voor de Bosch WAN28062NL.

Artikelnummer: 9a367ad17ed1 Categorieën: , , ,

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Bosch WAN28062NL”