Beko WCV 6611 BC

Wanneer je op zoek naar een Beko WCV 6611 BC is het belangrijk om te kijken naar de verschillende prijzen van top aanbieders. Zo betaal je nooit meer te veel voor je wasmachine en overweeg je andere opties gemakkelijk in één overzicht. Kijk gauw verder en kom meer te weten over deze machine en haar alternatieven!

Belangrijke Specificaties

type nummer
Merk Beko
Type wasmachine Voorlader
Vulgewicht 6kg
grootte huishouden 1 á 2 personen
Energieklasse A+++
Toerental/td> 1200 rpm
Geluidsniveau wassen 58 dB
geluidniveau centrifugeren 78 dB
Waterverbruik kosten per jaar €12,32-
Koud wassen ✔️
Garantie 2 jaar
WCV 6611 BC review

Er is een grote kans dat je al vaker hebt gehoord van de Beko WCV 6611 BC? Wij hebben alle actuele prijzen en aanbieders voor je op een rijtje gezet zodat je nooit te veel betaald. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd op de hoogte bent van de scherpste prijzen. Zo betaal je nooit te veel via de prijsvergelijking op ny400.nl!

Ben jij op de hoogte van de WCV 6611 BC kortingen en prijzen?

Ben jij van plan om een Active WCV 6611 bc te overwegen of misschien een goed alternatief? Belangrijk is om te weten dat jij een passend model naar jou wens kunt vinden. Welke voordelen kunnen wij bij ny400.nl nog meer bieden zodat je altijd op de hoogte bent?

We geven je de volgende mogelijkheden zodat je altijd de juiste keuze maakt:

 • Alle benodigde informatie over de Beko WCV 6611 BC
 • We werken de prijzen dagelijks bij voor een actueel prijsaanbod
 • Je vindt altijd de beste prijzen van vertrouwelijke aanbieders
 • Een overzichtelijke mogelijkheid om de Active WCV 6611 bc te vergelijken

Hierbij kunnen wij je vertellen dat dit model erg populair is geworden op het gebied van prijs/kwaliteit. Toch raden wij je ten sterkste aan om goed te kijken naar jou eigen situatie en op basis daarvan de keuze te maken wat het best in jou straatje past. De beste prijs of deal kan voor ieder anders zijn.

Ben jij benieuwd naar de Beko WCV 6611 BC voordelen & nadelen?

Naast de beste prijzen hebben we de voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je een beter beeld krijgt tijdens het gebruik van de Active WCV 6611 bc. Op basis van specificaties en de prijsvergelijking kun je het maken van een keuze voor jezelf gemakkelijker maken. De oplossing ligt dus dichterbij als dat je wellicht zelf hebt gedacht.

De voordelen:

 • Energielabel A+++ (zuinig)
 • Met de startuitstel beschik je over de mogelijkheid om je was met een timer te laten starten wanneer jij wil.
 • De watersensor zorgt ervoor dat jij bespaart op het waterverbruik doordat het water automatisch wordt gedoseerd aan de hand van de hoeveelheid wasgoed.

De nadelen:

 • Geen koolborstelloze motor  waardoor geluid en trillingen niet worden gedempt.
 • Vulgewicht is lager dan vergelijkbare wasmachines

Waarom gaat NY400.nl op deze manier te werk?

Ny400 wilt naar iedere behoefte op basis van producten voorzien in het maken van de juiste keuze en levert dus tevreden mensen die achteraf spijt krijgen van een aankoop door eventuele beïnvloeding van vele markering trucjes. We zorgen er voor dat je binnen een aantal klikken op de hoogte bent van de alle mogelijkheden en een onafhankelijk aanbod

 • Er worden geen prijsafspraken gemaakt met aanbieders hierdoor nemen we eventuele drempels weg bij onze bezoekers
 • Je kunt ten alle tijden de beste deals vinden voor het product die jij op het oog hebt
 • We zorgen er voor dat je veel moeite bespaart omdat je niet bij elke aanbieders langs hoeft te gaan en hierdoor het overzicht verliest
 • We bieden talloze mogelijkheden en vergelijkbare modellen met dezelfde specificaties bij vergelijkbare merken en prijsklassen

Belangrijk om nog te weten

Zoals beschreven is ny400.nl de centrale plek voor het vergelijken van alle soorten witgoedproducten vol met gemak, snelheid en overzicht. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van onafhankelijke samenvattingen van het product en de retailer. Hierbij zijn geen prijsafspraken gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat er geen enkele retailer wordt voorgetrokken en echt profiteert van de beste prijs voor de Beko WCV 6611 BC.

Artikelnummer: 5b974d876631 Categorieën: , , ,

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Beko WCV 6611 BC”