AEG L8FEOKOMIX

De AEG L8FEOKOMIX zorgt ervoor dat je de was kan draaien tot wel 9 kilo. Daarnaast is hij uitgerust met verschillende technologieën. Daardoor is het een krachtige wasmachine, maar wat zijn de verdere voordelen? Bekijk direct alle mogelijkheden en voordelen die de L8FEOKOMIX biedt!

Belangrijke Specificaties

type nummer
Merk AEG
Type wasmachine Voorlader
Vulgewicht 9kg
grootte huishouden 3 of meer kinderen
Energieklasse A+++ -50%
Toerental/td> 1600 rpm
Geluidsniveau wassen 51 dB
geluidniveau centrifugeren 77 dB
Waterverbruik kosten per jaar €14,69
Koud wassen ✔️
Garantie 2 jaar

Er is een grote kans dat je al vaker hebt gehoord van de AEG L8FEOKOMIX? Wij hebben alle actuele prijzen en aanbieders voor je op een rijtje gezet zodat je nooit te veel betaald. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd op de hoogte bent van de scherpste prijzen. Zo betaal je nooit te veel via de prijsvergelijking op ny400.nl!

Ben jij op de hoogte van de L8FEOKOMIX kortingen en prijzen?

Ben jij van plan om een L8FEOKOMIX AEG te overwegen of misschien een goed alternatief? Belangrijk is om te weten dat jij een passend model naar jou wens kunt vinden. Welke voordelen kunnen wij bij ny400.nl nog meer bieden zodat je altijd op de hoogte bent?

We geven je de volgende mogelijkheden zodat je altijd de juiste keuze maakt:

 • Alle benodigde informatie over de AEG L8FEOKOMIX
 • We werken de prijzen dagelijks bij voor een actueel prijsaanbod
 • Je vindt altijd de beste prijzen van vertrouwelijke aanbieders
 • Een overzichtelijke mogelijkheid om de L8FEOKOMIX AEG te vergelijken

Hierbij kunnen wij je vertellen dat dit model erg populair is geworden op het gebied van prijs/kwaliteit. Toch raden wij je ten sterkste aan om goed te kijken naar jou eigen situatie en op basis daarvan de keuze te maken wat het best in jou straatje past. De beste prijs of deal kan voor ieder anders zijn.

Ben jij benieuwd naar de AEG L8FEOKOMIX voordelen & nadelen?

Naast de beste prijzen hebben we de voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je een beter beeld krijgt tijdens het gebruik van de L8FEOKOMIX AEG. Op basis van specificaties en de prijsvergelijking kun je het maken van een keuze voor jezelf gemakkelijker maken. De oplossing ligt dus dichterbij als dat je wellicht zelf hebt gedacht.

De voordelen:

 • De OKO mix zorgt er voor het spoelen voor dat het wasmiddel vooraf wordt gemengd met het water. Zo blijft de wastrommel schoon en wordt de kleding schoner.
 • De ProSteam zorgt ervoor dat kleding frisser wordt en je niet meer hoeft te strijken.
 • 9 Kilo wasgoed in een keer schoon door de grote trommel.

De nadelen:

 • De SoftWater technologie is niet gebruikt in deze wasmachine. Daardoor wordt de kleding minder beschermd te gen kleurvervaging.

Waarom gaat NY400.nl op deze manier te werk?

Ny400 wilt naar iedere behoefte op basis van producten voorzien in het maken van de juiste keuze en levert dus tevreden mensen die achteraf spijt krijgen van een aankoop door eventuele beïnvloeding van vele markering trucjes. We zorgen er voor dat je binnen een aantal klikken op de hoogte bent van de alle mogelijkheden en een onafhankelijk aanbod

 • Er worden geen prijsafspraken gemaakt met aanbieders hierdoor nemen we eventuele drempels weg bij onze bezoekers
 • Je kunt ten alle tijden de beste deals vinden voor het product die jij op het oog hebt
 • We zorgen er voor dat je veel moeite bespaart omdat je niet bij elke aanbieders langs hoeft te gaan en hierdoor het overzicht verliest
 • We bieden talloze mogelijkheden en vergelijkbare modellen met dezelfde specificaties bij vergelijkbare merken en prijsklassen

Belangrijk om nog te weten

Zoals beschreven is ny400.nl de centrale plek voor het vergelijken van alle soorten Ny400 producten vol met gemak, snelheid en overzicht. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van onafhankelijke samenvattingen van het product en de retailer. Hierbij zijn geen prijsafspraken gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat er geen enkele retailer wordt voorgetrokken en echt profiteert van de beste prijs voor de AEG L8FEOKOMIX.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “AEG L8FEOKOMIX”

There are no reviews yet.