AEG L6FBI84W

De AEG L6FBI84W is met haar A+++-20% energielabel zeer zuinig en is uitgerust met slimme sensoren. Om te profeteren van de beste prijzen, vergelijk je direct al de prijzen van top aanbieders. Betaal dus nooit meer te veel voor jouw wasmachine maar geniet toch van alle extra functies!

 

Belangrijke Specificaties

type nummer
Merk AEG
Type wasmachine Voorlader
Vulgewicht 8kg
grootte huishouden Gezin met 1 of 2 personen
Energieklasse A+++-20%
Toerental/td> 1400 rpm
Geluidsniveau wassen 50 dB
geluidniveau centrifugeren 74 dB
Waterverbruik kosten per jaar €14-
Koud wassen ✔️
Garantie 2 jaar
AEG L6FBI84W aanbieding

Er is een grote kans dat je al vaker hebt gehoord van de AEG L6FBI84W? Wij hebben alle actuele prijzen en aanbieders voor je op een rijtje gezet zodat je nooit te veel betaald. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd op de hoogte bent van de scherpste prijzen. Zo betaal je nooit te veel via de prijsvergelijking op ny400.nl!

Ben jij op de hoogte van de L6FBI84W kortingen en prijzen?

Ben jij van plan om een L6FBI84W AEG te overwegen of misschien een goed alternatief? Belangrijk is om te weten dat jij een passend model naar jou wens kunt vinden. Welke voordelen kunnen wij bij ny400.nl nog meer bieden zodat je altijd op de hoogte bent?

We geven je de volgende mogelijkheden zodat je altijd de juiste keuze maakt:

 • Alle benodigde informatie over de AEG L6FBI84W
 • We werken de prijzen dagelijks bij voor een actueel prijsaanbod
 • Je vindt altijd de beste prijzen van vertrouwelijke aanbieders
 • Een overzichtelijke mogelijkheid om de L6FBI84W AEG te vergelijken

Hierbij kunnen wij je vertellen dat dit model erg populair is geworden op het gebied van prijs/kwaliteit. Toch raden wij je ten sterkste aan om goed te kijken naar jou eigen situatie en op basis daarvan de keuze te maken wat het best in jou straatje past. De beste prijs of deal kan voor ieder anders zijn.

Ben jij benieuwd naar de AEG L6FBI84W voordelen & nadelen?

Naast de beste prijzen hebben we de voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je een beter beeld krijgt tijdens het gebruik van de L6FBI84W AEG. Op basis van specificaties en de prijsvergelijking kun je het maken van een keuze voor jezelf gemakkelijker maken. De oplossing ligt dus dichterbij als dat je wellicht zelf hebt gedacht.

De voordelen:

 • De ProSense beladingssensor zorgt voor de perfecte verhouding van hoeveelheid was en programmaduur.
 • Maakt gebruik van een duurzame koolborstelloze motor waardoor minder geluid en duurzamer.
 • Energielabel A+++-20% (zeer zuinig)

De nadelen:

 • Geen stoomfunctie die de kleding glad stoomt in de trommel.

Waarom gaat NY400.nl op deze manier te werk?

Ny400 wilt naar iedere behoefte op basis van producten voorzien in het maken van de juiste keuze en levert dus tevreden mensen die achteraf spijt krijgen van een aankoop door eventuele beïnvloeding van vele markering trucjes. We zorgen er voor dat je binnen een aantal klikken op de hoogte bent van de alle mogelijkheden en een onafhankelijk aanbod

 • Er worden geen prijsafspraken gemaakt met aanbieders hierdoor nemen we eventuele drempels weg bij onze bezoekers
 • Je kunt ten alle tijden de beste deals vinden voor het product die jij op het oog hebt
 • We zorgen er voor dat je veel moeite bespaart omdat je niet bij elke aanbieders langs hoeft te gaan en hierdoor het overzicht verliest
 • We bieden talloze mogelijkheden en vergelijkbare modellen met dezelfde specificaties bij vergelijkbare merken en prijsklassen

Belangrijk om nog te weten

Zoals beschreven is ny400.nl de centrale plek voor het vergelijken van alle soorten witgoedproducten vol met gemak, snelheid en overzicht. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van onafhankelijke samenvattingen van het product en de retailer. Hierbij zijn geen prijsafspraken gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat er geen enkele retailer wordt voorgetrokken en echt profiteert van de beste prijs voor de AEG L6FBI84W.

Artikelnummer: de94772e2745 Categorieën: , , ,

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “AEG L6FBI84W”