De Beste prijzenEerlijk & Onafhankelijk

Samsung tv 40 inch Aanbiedingen

Toevoegen aan vergelijken
Controleer alle prijzen

Ben jij opzoek naar een Samsung tv 40 inch aanbiedingen? Wij hebben deze Samsung UE40N5300AK voor je gevonden.
Als je van haarscherp beeld houdt en een opoek bent naar een leuk formaat dan is dit er een die je zeker moet meenemen in het maken van een keuze.

Wat zijn de voordelen van de UE40N5300AK tv 40 inch Samsung?

 • Het is een Full-HD tv met een beeldschermdiagonaal van 101,6 cm (40 inch)
 • Omdat het een Smart TV is kun je gebruik maken van alle Android apps die je kunt instaleren.
 • Het scherm heeft scherpe kleuren en maakt gebruik van led licht waardoor de beleving en contrast nog beter naar voren komen.
Laatst bijgewerkt op september 16, 2021 9:38 am

Beschrijving

 • Formaat digitaal signaal: DVB-C,DVB-T. Wi-Fi, Ethernet LAN. Gewicht: 10,9 kg. Kleur van het product: Zwart
 • Let op: Deze televisie is compatibel met Ziggo en andere providers in combinatie met een CI+ module vanaf versie 1.3V. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. Deze handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. Deze televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina ‘Informatie over Europese modellen’.

Europese modellen Verkopers die tv 40 inch samsung aanbiedingen aanbieden zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal krijgen voor de samsung tv 40 inch aanbieding! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van de samsung tv aanbieding 40 inch verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je aanbiedingen samsung tv 40 inch ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Inspecteur Wallander-reeks 8 - De blinde muur
Laatste updates:
 • €9,95 - juli 1, 2021
 • €8,90 - juni 21, 2021
 • €8,95 - juni 4, 2021
Sinds: juni 4, 2021
 • Hoogste prijs: €9,95 - juli 1, 2021
 • Laagste prijs: €8,90 - juni 21, 2021

Extra informatie

Specificaties: Samsung tv 40 inch Aanbiedingen

Taal Nederlands
Illustraties Met illustraties
Druk 1
Verschijningsdatum december 2016
Afmetingen Afmeting: 25 x 22,2 x 1,2 cm
Aantal pagina's 32 pagina's
Kaarten inbegrepen Nee
Aanbevolen leeftijd 9 - 12 jaar
Auteur(s)
Verpakking hoogte (mm) 12
Bindwijze Hardcover
Uitgever Nbd/Biblion
Vertaald door Karin Beneken-Kolmer, Karin Beneken Kolmer
Extra groot lettertype Nee
Gewicht (g) 340
Studieboek Nee
Verpakking breedte (mm) 222
Verpakking lengte (mm) 250
NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0