Samsung tv 40 inch Aanbiedingen

9.85

Ben jij opzoek naar een Samsung tv 40 inch aanbiedingen? Wij hebben deze Samsung UE40N5300AK voor je gevonden.
Als je van haarscherp beeld houdt en een opoek bent naar een leuk formaat dan is dit er een die je zeker moet meenemen in het maken van een keuze.

Wat zijn de voordelen van de UE40N5300AK tv 40 inch Samsung?

  • Het is een Full-HD tv met een beeldschermdiagonaal van 101,6 cm (40 inch)
  • Omdat het een Smart TV is kun je gebruik maken van alle Android apps die je kunt instaleren.
  • Het scherm heeft scherpe kleuren en maakt gebruik van led licht waardoor de beleving en contrast nog beter naar voren komen.
Laatst bijgewerkt op januari 30, 2022 1:10 pm

9.85

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Inspecteur Wallander-reeks 8 - De blinde muur
9,21
-38% Calvin Klein Escape 100 ml - Eau de Toilette - Herenparfum
22,89 37,49
-50% Calvin Klein Escape 50 ml - Eau de toilette - Herenparfum
25,00 50,99
Luxe Vilten Laptop Sleeve Voor Apple iPad Tablet/Macbook Air/Pro 13 Inch -...
27,95
Laatste update was op: januari 30, 2022 1:10 pm
  • Formaat digitaal signaal: DVB-C,DVB-T. Wi-Fi, Ethernet LAN. Gewicht: 10,9 kg. Kleur van het product: Zwart
  • Let op: Deze televisie is compatibel met Ziggo en andere providers in combinatie met een CI+ module vanaf versie 1.3V. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. Deze handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. Deze televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina ‘Informatie over Europese modellen’.

Europese modellen Verkopers die tv 40 inch samsung aanbiedingen aanbieden zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal krijgen voor de samsung tv 40 inch aanbieding! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van de samsung tv aanbieding 40 inch verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je aanbiedingen samsung tv 40 inch ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

Specificaties: Samsung tv 40 inch Aanbiedingen

Vertaald door

Karin Beneken-Kolmer, Karin Beneken Kolmer

Afmetingen

Afmeting: 25 x 22,2 x 1,2 cm

Samsung tv 40 inch Aanbiedingen
Samsung tv 40 inch Aanbiedingen

9.85

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0