Kärcher K3 aanbiedingen


Ben jij op zoek naar de Kärcher K3 aanbiedingen van dit moment? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen, de K3 inclusief terrasreiniger is geschikt voor het verwijderen van vuil en het reinigen van kleine terrassen. Op dit moment is dit model een erg populaire keuze in Nederland door zijn scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

  • De K3 is ook geschikt voor het reinigen van schuttingen, fietsen, tuingereedschap en tuinmeubels en is zeer multi-functioneel. Voorzien van handige wieltjes waardoor hij makkelijk verplaatsbaar is.
  • Het is erg eenvoudig om reinigingsmiddel toe tevoegen, daarnaast kan de druk worden aangepast en heb je met een een oppervlakteprestatie van 25 m²/u een prima krachtpatser tegen allerlei vuil.

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de Karcher K3 aanbieding Mediamarkt, dat is niet zo gek want deze retailer heeft zo ontzettend veel producten in het assortiment. Wil je weten of er op dit moment Karcher K3 aanbiedingen Mediamarkt beschikbaar zijn? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

Wil jij graag een overzicht van de beste Karcher K3 BOL aanbieding vinden? Lastig, want er zijn zo ontzettend veel producten beschikbaar in het assortiment en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij maken het makkelijk om de beste Karcher K3 aanbiedingen BOL te vinden. Wil je meer weten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

Een overzicht vinden van de beste Karcher K3 Amazon kan een hele lastige opgave zijn, er zijn namelijk behoorlijk wat spelers die deze producten aanbieden. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de Karcher K3 aanbiedingen Amazon zodat je direct inzicht hebt in alle mogelijkheden. Wil je meer weten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

De beste Karcher K3 aanbieding Coolblue vinden is natuurlijk een lastige opgave geworden met zo veel retailers op de markt. Daarnaast heeft Coolblue ook nog eens een enorm assortiment waardoor het nog lastiger wordt om de Karcher K3 aanbiedingen Coolblue te vinden. Wil je weten welke prijzen er momenteel worden gerekend voor deze producten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

Product video

Extra informatie

De Kärcher K3 Car hogedrukreiniger – met Car Kit omvat een wasborstel, Foam nozzle en 0,5 l auto-shampoo. De hogedrukreiniger is uitgerust met een Quick Connect spuitpistool en een hogedrukslang van 6 m en is hierdoor ideaal voor reinigingstaken rondom het huis. Of het nu gaat om de reiniging van fietsen, tuinhekken of motoren, de resultaten zijn altijd schitterend.
Dankzij de VarioPower spuitlans (VPS), waarbij de waterdruk simpelweg kan worden aangepast door de lans te draaien, is de druk altijd aangepast aan het te reinigen oppervlak. De vuilfrees met roterende puntstraal lost zelfs de meest hardnekkige vervuiling op. De pomp van de K3 wordt beschermd door een waterfilter, wat zorgt voor een lange levensduur.

Eigenschappen:
▪ Werkdruk: 20-120 bar
▪ Wateropbrengst: 380 l/u
▪ Oppervlakteprestatie: 25m2/u
▪ Vermogen: 1600 Watt
▪ Slanglengte: 6 m
▪ Snoerlengte: 5 m
▪ Garantie: 2 jaar
Wat zit er in de verpakking?
▪ Hogedrukreiniger
▪ Spuitpistool quick connect
▪ 6 meter hogedrukslang
▪ Vuilfrees
▪ VarioPower spuitlans
▪ Autoshampoo
▪ Wasborstel
▪ Foam nozzle
Over de K 3 Serie:
De K 3 hogedrukreinigers van Kärcher zijn ideaal voor incidenteel gebruik en verwijdering van licht vuil rondom het huis op bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschap, tuinmeubelen, motoren en paden. Oppervlakteprestatie van 25 m² per uur.

Over Kärcher:
Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. De hogedrukreinigers van Kärcher kenmerken zich stuk voor stuk door topkwaliteit en duurzaamheid. Of u het apparaat nu wilt gebruiken voor uw fiets, auto, terras of boot, Kärcher heeft altijd een passend apparaat. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat geen apparaat hetzelfde is, kies daarom het apparaat dat bij uw wensen en behoeften past.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kärcher K3 aanbiedingen”

There are no reviews yet.