Kingston Micro SD 128gb Aanbieding

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
This Post layout works only with Content Egg Controleer alle prijzen

Op zoek naar een Kingston Micro SD 128gb aanbieding? Met deze supersnelle kaart kun je optimale prestaties behalen met alle technologie die je in huis hebt. Een snelheidsboost kun je zeker verwachten door de nieuwe technologie die er in verwerkt zit. Als je voor betrouwbaarheid en een erlijke prijs wilt gaan is dit een goede match!

  • De kingston 128gb micro sd kaarten hebben Klasse 4 en Klasse 10 snelheidsklassen en capaciteiten vanaf 4GB tot 128GB voor optimale prestaties met apparaten die micro SDHC/SDXC gebruiken.
  • De kingston 128gb micro sd bevatten de technologie van UHS-I zijn de snelheden van de bus-interface hoger om het afspelen en versturen van bestanden te optimaliseren. Muziek, video’s, foto’s en games opslaan. Alles wat u nodig hebt in de mobiele wereld van vandaag. Ze worden geleverd met de legendarische betrouwbaarheid van Kingston. Een levenslange productgarantie en gratis technische ondersteuning.

Beschrijving

Kingston Micro SD 128gb Aanbieding Mediamarkt

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de aanbieding bij Mediamarkt, dat is niet zo gek want deze retailer heeft zo ontzettend veel producten in het assortiment. Wil je weten of er op dit moment deze aanbieding bij Mediamarkt beschikbaar zijn? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

Kingston Micro SD 128gb Aanbieding Coolblue

De beste kingston 128gb micro sd card Coolblue vinden is natuurlijk een lastige opgave geworden met zo veel retailers op de markt. Daarnaast heeft Coolblue ook nog eens een enorm assortiment waardoor het nog lastiger wordt om de kingston Micro SD 128gb aanbiedingen Coolblue te vinden. Wil je weten welke prijzen er momenteel worden gerekend voor deze producten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

Kingston Micro SD 128gb Aanbieding Amazon

Een overzicht vinden van de beste kingston 128gb micro sd kaart Amazon kan een hele lastige opgave zijn, er zijn namelijk behoorlijk wat spelers die deze producten aanbieden. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van aanbiedingen bij Amazon zodat je direct inzicht hebt in alle mogelijkheden. Wil je meer weten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

Kingston Micro SD 128gb Aanbieding BOL

Wil jij graag een overzicht van de beste kingston Micro SD 128gb BOL aanbieding vinden? Lastig, want er zijn zo ontzettend veel producten beschikbaar in het assortiment en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij maken het makkelijk om de beste aanbiedingen BOL te vinden. Wil je meer weten? Scroll dan naar boven om alle huidige prijzen te bekijken, daardoor weet je precies of het product beschikbaar is en kun je de beste prijzen vinden.

Kingston Micro SD 128gb Aanbieding Prijzen

Prijsgeschiedenis

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0