Optioneel: Windows 10 uitschakelen in de S-modus

Als u niet tevreden bent met Windows 10 in de S-modus, kunt u ervoor kiezen de S-modus uit te schakelen en kosteloos over te stappen op een “normaal” model van Windows 10.

Merk op dat u na het uitschakelen niet kunt terugkeren naar de S-stand.

 • Open het beginmenu linksonder en typ “Microsoft Store” in en open het.
 • Zoek in de Microsoft winkel naar “schakel over van S-stand.
 • Installeer het schakelprogramma en doorloop de stappen.

Hoe stel je de vingerafdrukscanner op je laptop in?

Een relatief nieuw technologisch snufje dat op steeds meer laptops te vinden is, is een vingerafdrukscanner. U gebruikt de scanner om in te loggen wanneer u uw laptop opstart, of zelfs voor online betalingen. De scanner is veilig, persoonlijk en snel. Maar hoe stel je de vingerafdrukscanner in? Dat vertel ik je in dit artikel.

De vingerafdrukscanner van uw laptop installeren

 • Stel de vingerafdrukscanner in bij de installatie van de laptop
 • Als u de scanner later wilt gebruiken, ga dan naar instellingen en login opties
 • Plaats uw vinger een paar keer op de scanner om deze te installeren

Instelling bij eerste opstart

Wanneer u uw laptop voor het eerst opstart, zal Windows vragen of u de vingerafdrukscanner al wilt installeren. Volg gewoon de instructies die Windows geeft om de scanner in te stellen. U hebt ook de mogelijkheid om hem later in te stellen. Als u voor deze optie kiest, volgt u de onderstaande stappen.

 1. Ga naar instellingen

  Om de scanner in te stellen, navigeert u naar Windows instellingen door linksonder op het Windows logo te klikken en vervolgens het tandwieltje te kiezen. Of gebruik het vergrootglas naast het Windows-logo in de taakbalk en typ 'instellingen' in de balk. Ga dan naar instellingen en kies 'accounts'.

 2. Inlogmogelijkheden

  Ga in 'account' naar 'inlogopties'. Hier heb je de mogelijkheid om Windows Hello inlogopties in te stellen. De vingerafdrukscanner is onderdeel van Windows Hello, zoals je in het menu kunt zien. Ga naar 'vingerafdruk' en kies 'instellen'. Het instelproces zal nu beginnen.

 3. Instelling

  Als u op “regelen” hebt gedrukt, zal Windows u nu vragen uw vinger naar keuze een aantal malen snel achter elkaar op de scanner te plaatsen. Herhaal dit totdat de melding verschijnt dat de instelling geslaagd is. Vanaf nu kunt u zich aanmelden met uw vingerafdrukscanner. U hebt ook de mogelijkheid om een extra vingerafdruk in te stellen, mocht u dat willen.

Avatar
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0