Microsoft Office installeren op een Chromebook

Om met Office-programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint op een Chromebook te werken, schaft u Microsoft 365 aan. Na aankoop kunt u de software eenvoudig installeren in 4 stappen. U kunt hier lezen hoe u Office installeert op een Chromebook.

Office installeren op een Chromebook

Er zijn 2 verschillende manieren om Office op een Chromebook te installeren. U kunt de webtoepassingen uit de Chrome Web Store gebruiken, of de Android-toepassingen uit de Google Play Store. Dit artikel behandelt de volgende stappen voor beide opties:

 1. Open de Chrome Web Store

  Open de Chrome-browser in de menubalk en blader naar de Chrome Web Store.

 2. Toepassingen zoeken

  Typ in de zoekbalk van de Chrome Web Store de toepassing die u wilt downloaden. Bijvoorbeeld Word of Excel. Klik vervolgens op de blauwe knop Toevoegen aan Chrome naast de beschrijving van de toepassing.

 3. Toepassing toevoegen

  Er verschijnt nu een pop-up venster met de blauwe tekst App toevoegen. Klik hierop. De applicatie wordt nu toegevoegd aan uw Chromebook.

 4. Inloggen

  Open 'Word Online', 'Excel Online' of 'PowerPoint Online' in de 'Launcher' van uw Chromebook. U ziet nu een venster waarin u zich aanmeldt met uw Microsoft-account en Microsoft 365-licentie. Na het inloggen kunt u aan de slag met typen, analyseren en presenteren.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0