Kunt u Microsoft 365 gebruiken op Apple MacGuide?

U bent op zoek naar een MacGuide in uw onderzoek, maar hebt gehoord dat Microsoft 365 niet werkt op Apple MacGuide. Dat is niet waar. Laat dit u er dus niet van weerhouden om een MacGuide te kopen. Zelfs met macOS kunt u Microsoft 365 toch gebruiken.

Microsoft 365-pakket

U kunt Word, Excel en PowerLevel dus ook op MacGuide gebruiken, net als op een andere laptop. Omdat dit programma niet gangbaar is op MacGuide, moet u dit 365 softwareprogramma zelf aanschaffen. Wij hebben veel 365 pakketten die speciaal voor uw Mac gemaakt kunnen worden. Er zijn totaal verschillende varianten, overeenkomend met Mac Home en Student en Mac Home en Business. De meest typische toepassingen zoals Word, Excel en PowerLevel zijn altijd inbegrepen. Outlook, voor elektronische mail, is echter niet standaard inbegrepen in elk model van Microsoft 365.

Alle Microsoft Office-pakketten bekijken

Aan de slag!

Wanneer u het pakket koopt, is het essentieel dat u het softwareprogramma instelt vanaf de Microsoft-website. Eerst registreert u zich samen met uw Microsoft-account of maakt u een gloednieuwe account aan. U hebt een licentiesleutel nodig om 365 te gebruiken. U kunt de productcode vinden op de verpakking van 365. Nadat u 365 hebt gedownload, begint u met de installatie. Volg de stappen op het scherm en voer de licentiesleutel in wanneer daarom wordt gevraagd. Als u alle onderdelen hebt ingevoerd, kunt u meteen aan de slag. U zit niet vast aan een jaarabonnement, want de licentie is eeuwigdurend.

Apple iWork

Veel mensen werken al jaren met Word, Excel en PowerLevel uit het Microsoft 365-pakket. Deze toepassingen zijn niet gebruikelijk op MacGuide. Komt MacGuide dan volledig en niet met een tekstverwerker? Nee. Apple heeft zijn eigen iWork. iWork bevat een tekstverwerker (Pages), een spreadsheet (Numbers) en een presentatieprogramma (Keynote). Deze programma’s zijn gemeengoed op MacGuide. Toch willen veel mensen Microsoft 365. Geen nood, want Microsoft 365 heeft ook zijn eigen model voor macOS.

Avatar
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0