HP laptop computer 15S-FQ2442ND

Blijf in contact met wat voor u essentieel is met een lange batterijlevensduur en een slank, mobiel ontwerp met flinterdunne randen. De HP 15-inch laptopcomputer is ontworpen voor iedereen die overal productief wil blijven en optimaal wil genieten van films en bewegende beelden, en biedt betrouwbare efficiëntie met een groot scherm waarmee u de hele dag kunt streamen, browsen en werken. Deze HP heeft 512 GB SSD opslagruimte.

Neem de PC overal mee naar toe

Geniet van een groter beeldscherm met een 6,5 mm flinterdunne bezel. Dankzij het dunne en lichte ontwerp kun je deze pc gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Met het toetsenbord van normaal formaat kun je overal werken, en de aanslagdiepte van 1,5 mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt typen. Het echte multi-touch touchpad helpt bij het werken met 4 vingers en stelt je in staat te scrollen, zoomen en navigeren met een eenvoudige aanraking.

Betrouwbare efficiëntie op dagelijkse basis

Kom uw drukste dagen door met een sterke Intel® processor. Profiteer van immense kastruimte voor foto’s, films en papierwerk.

Opgeladen en productief. De hele dag lang.

Dankzij de lange batterijduur en HP Fast Charge expertise kunt u met deze laptop de hele dag werken, series kijken en online zijn. Geïntegreerd, exact touchpad met multi-touch assistentie voor betere navigatie en verhoogde productiviteit.

Full HD show

Geniet van de kristalheldere beelden met de sensibele hoge kwaliteit van twee miljoen pixels. De 1920 x 1080 resolutie geeft alle digitale inhoud een nieuwe dimensie. Het beeldscherm van deze PC is anti-reflecterend. En dankzij de 100% sRGB-kleurenvariatie toont dit HP beeldscherm moeiteloos en volledig alle kleuren. Ideaal voor foto’s, films en al uw inventieve taken.

HP True Vision HD digicam

Videochat in levendige leesbaarheid, zelfs bij weinig licht en verander elke dialoog in een face-to-face ervaring voor een betere techniek om verbonden te blijven.

SuperSpeed USB-poorten

Met de SuperSpeed Type-C poort en Type-A poort met 5 Gb/s informatielading kunt u externe opslaggadgets aansluiten. De Type-C connector is omkeerbaar, dus het is ook mogelijk om hem verkeerd om aan te sluiten.

Maak kennis met Intel® Ginger

Intel® ‘Ginger’ presenteert de juiste mix van opties die je niet te stoppen maakt. Maak alle stukken snel af met uiterst effectieve efficiëntie, snelle responstijd en de perfecte connectiviteit.

Wi-Fi 5 (2×2) en Bluetooth 5.0

Geen zorgen over fluctuerende webbeveiliging en zwakke verbindingen. Blijf verbonden met Wi-Fi en Bluetooth apparatuur door de nieuwste Wi-Fi 5 (2 x 2) WLAN adapter en Bluetooth 5.0.

MU-MIMO assistentie

Als je een aantal MU-MIMO gadgets in je huis hebt, werkt MU-MIMO assist aan de zijde van een MU-MIMO router om community bezoekers te optimaliseren en een soepelere on-line ervaring te leveren.

DDR4 RAM

Laad uw systeem op of sluit u aan bij een buitenshow via slechts één USB-C-poort met 10 Gb/s informatieoplading. En hij is omkeerbaar, dus het is ook mogelijk om je systeem of show de verkeerde kant op te doen.

SD- en micro SD-kaartlezer

Plaats een SD- of micro SD-kaart om de ruimte op het systeem uit te breiden en extra films, foto’s en muziek op te slaan, en krijg snel toegang tot alle stukken die u op een huidige kaart hebt opgeslagen.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0