Hoe zet je Windows 10 in de S-stand?

Windows 10 in S mode

U neemt uw laptop in ontvangst en u wilt zo snel mogelijk aan de slag met uw nieuwe aanwinst. Het enige wat u hoeft te doen is Windows 10 in de S-modus te zetten. Op deze webpagina vindt u stapsgewijze instructies over hoe u Windows 10 in de S-modus kunt instellen.

 1. Taal en toetsenbord

  Zet de laptop aan, het instellen van Windows begint routineus. Eerst wordt u gevraagd om een gebied en toetsenbordindeling te kiezen. Vul voor elk scherm de volgende gegevens in en klik telkens op Ja om verder te gaan:

  * Regio: het land waar u woont
  * Invoermethode: Engels / Verenigde Staten (Internationaal)
  * Tweede enter methodologie (bijvoorbeeld, Engels)

  Komt u uit België en heeft u een azerty toetsenbord? Kies dan België als uw invoermethodologie. Klik dan op Verder en leg u neer bij de omstandigheden.

 2. Het web en updates opzetten

  Om de nieuwste updates te krijgen en er zeker van te zijn dat u het web op kunt, sluit u uw laptop aan op een wifi-community. In het volgende scherm ziet u alle netwerken binnen het bereik van uw laptop. Kies de community waarmee u verbinding wilt maken en voer het wachtwoord in. Is het uw privé thuiscommunity waar u altijd bij aangesloten wilt zijn? Vink dan de keuze Automatisch lid worden aan. Druk vervolgens op de knop Verbinden.

 3. Een rekening openen

  In deze stap selecteert u of u de laptopcomputer al dan niet voor privé-gebruik of voor binnen een bedrijf wilt regelen. Vervolgens kan u gevraagd worden om in te loggen met uw Microsoft account. Heeft u bijvoorbeeld al een account van uw vorige laptop? Dan logt u in met uw e-mail adres en wachtwoord. Heeft u geen e-mail adres en wachtwoord, kies dan voor nieuwe account of offline account en volg de stappen.

 4. Windows Hallo

  Heeft de laptopcomputer een infrarood digicam of een vingerafdrukscanner? Dan krijg je een Windows Hello-instructiescherm te zien. Hiermee stel je de laptop zo in dat hij ontgrendelt primair op basis van je gezicht of vingerafdruk. Wil je dit niet? Druk dan op Overslaan in het linker benedenhoekje.

 5. Wachtwoord en/of pincode instellen

  Uw laptop computer zal altijd vragen naar uw Microsoft account wachtwoord bij het opstarten voordat u aan de slag gaat. Bij deze stap kunt u de keuze krijgen om een PIN in te stellen. Een PIN is sneller en minstens zo veilig als een wachtwoord. Gaat u voor een PIN? Vul hem dan op het volgende scherm twee keer in en druk op OK. Wilt u geen PIN code? Selecteer dan Sla deze stap over.

 6. Privacy-instellingen

  Met de standaardinstellingen over uw privacy, deelt u wat privézaken voor de volgende:

  * Uw locatie
  * Diagnostische informatie
  * Advertenties
  * Spraakherkenning
  * Windows 10 in S-modus ideeën

  Voor elk produkt geeft u aan of Microsoft deze privé-gegevens al dan niet van u mag verkrijgen. Bedenk voor uzelf welke keuzes u in- of uitschakelt, en druk vervolgens op Accepteren om verder te gaan.

 7. Aan de slag

  Windows zal nu de set-up voltooien, dit zal waarschijnlijk een paar minuten duren. Hierna zal uw bureaublad verschijnen en gaat u aan de slag met Windows 10 in de S-modus op uw nieuwe laptop. Merk op dat de laptop nog steeds een enkele Windows vervanging wil plaatsen. Updates zijn essentieel voor Windows 10 laptops om optimaal te presteren, dus laat de laptopcomputer ze instellen voordat u aan de slag gaat met de gloednieuwe laptopcomputer.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0