Hoe wijzigt u de slaap- en sluimerinstellingen van uw laptopcomputer?

De slaap- en sluimerinstellingen van uw laptopcomputer wijzigen

U moet bijvoorbeeld de slaap- en sluimerinstellingen van uw laptopcomputer wijzigen, omdat u ontdekt dat uw laptopcomputer nu te snel naar de sluimerstand overschakelt. Hieronder leg ik uit hoe je dat doet.

 1. Open energiebeheer

  Klik op het Windows merk, links achteraan op uw scherm. Typ energiebeheer en klik op de keuze Energiebeheer.

 2. Open de schema instellingen

  U heeft nu de energiebeheerschema's van uw laptop computer voor u. Klik op de keuze Wijzig de schema-instellingen op het gewaagde energiebeheerschema. Dit is in werkelijkheid het schema dat op dit moment van toepassing is op uw laptop computer.

  U ziet nu een overzicht van uw instellingen voor het energiebeheerschema. Klik op de blauwe hyperlink met Wijzig superieure energie-instellingen. Er wordt een venster geopend met alle superieure instellingen in uw schema. Zoek de keuze Slaapstand en klap het open door op het plusteken te drukken.

 3. Wijzig de schema-instellingen

  Door dringend het plusteken achter Slaapstand na en Sluimerstand na in te voeren, kunt u bepalen na hoeveel minuten uw laptop overschakelt naar slaap- of sluimerstand. Als u bijvoorbeeld 0 minuten invult bij Slaapstand na en Netstroom, zal uw laptop nooit in slaapstand gaan als hij in verbinding staat met een stopcontact.
  Wanneer u tevreden bent met de instellingen, klikt u op OK. U heeft nu de instellingen voor slaap en slaapstand aangepast.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0