Hoe wijzigt u de klepinstellingen van de laptop in Windows 10?

U moet de gewoonten van het deksel van uw laptopcomputer veranderen. Wanneer u het deksel sluit, moet de laptopcomputer in de slaapstand gaan of moet er in geen enkel opzicht iets gebeuren. In deze tekst zullen we uitleggen hoe u de instellingen van uw laptop computer deksel kunt wijzigen. Deze aanpak, precies wat je nodig hebt zal gebeuren als je sluit je laptop computer.

Samenvatting

In deze tekst zullen we het hebben over de volgende stappen:

 1. Open energiebeheer

  Klik op het Windows merk, links achteraan op het scherm.
  Typ “energiebeheer” en klik op de keuze Energiebeheerschema bewerken.

 2. Superieure stroominstellingen

  U hebt nu de energiebeheerschema's van uw laptopcomputer voor u. Klik op de blauwe hyperlink Wijzig superieure energie-instellingen. U ziet nu een venster met de huidige superieure energie-instellingen.

 3. Aan/uit-knoppen en baldakijn

  In het gloednieuwe superieure instellingenvenster, klikt u op Aan/uit-knoppen en deksel. In het uitgevouwen keuzemenu selecteert u vervolgens Actie voor het sluiten van het deksel.

 4. Kovel keuzes

  U ziet nu 2 keuzes: Op batterij en Netspanning. Voor elke keuze kiest u de gewoonten van de kap van uw laptop computer als u deze sluit. U kunt kiezen uit de volgende instellingen:

  * Neem geen beweging
  * Winterslaap
  * Sluimerstand
  * Sluiting

  Kies uw meest populaire keuze en klik ten slotte op OK. Als u nu het deksel van uw laptopcomputer sluit, gedraagt hij zich zoals u hem hebt ingesteld.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0