Hoe wijzigt u de beslissing in Windows 10?

Wijzig de beslissing in Windows 10

U moet de beslissing in Windows wijzigen, maar het lukt niet omdat de gewenste beslissing niet in de lijst staat of niet kan worden gekozen. Lees verder om te leren hoe u dit euvel kunt verhelpen.

 1. Controleer de kabels

  Gebruikt u een externe monitor? Koppel dan alle kabels los die met de monitor te maken hebben. Controleer ze op kabelbreuken en defecte connectoren. Ga ook bij uzelf na of u toevallig precies dezelfde kabel in huis hebt. Als dat zo is, kijk er dan naar. Zo kunt u gemakkelijk achterhalen of het probleem in de kabels zit.

 2. Werk het showstuurprogramma bij (routinematig)

  * Klik op de Startknop, links achteraan op uw scherm.
  * Type Apparaatbeheer en klik op de keuze Apparaatbeheer.
  * Je zult nu een scherm zien met een hele lijst van dingen. Zoek de klasse Display Adapters en breid die uit.
  * Klik met de rechtermuisknop op uw grafische kaart en kies Stuurprogramma bijwerken.
  * Klik op Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's. Kan Windows geen nieuwe drivers vinden? Ga dan verder met de volgende stap.

 3. Het showstuurprogramma bijwerken (handmatig)

  Is de automatische vervanging van het beeldschermstuurprogramma mislukt? Dan is het essentieel om dat handmatig te doen. Dat doe je via de website van de producent van je systeem of videokaart. Omdat deze handeling voor elk model totaal anders is verwijs ik u naar de volgende webpagina: merkspecifieke drivers vervangen. Op deze webpagina staat voor elk model precies omschreven hoe u de drivers van de website van de producent kunt halen. Merk op dat voor u alleen de video- of beelddrivers essentieel zijn.

Avatar
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0