Hoe lost u problemen op met het toetsenbord van uw laptopcomputer?

Hoe los je problemen op?

Heeft u problemen met het toetsenbord van uw laptop? Toetsen die niet goed of helemaal niet meer reageren? Gelukkig zijn er strategieën om dit op te lossen. Leer dus snel verder.

 1. Maak uw toetsenbord leeg

  De grootste veroorzaker van toetsenbordproblemen is stof. Soms zitten er kruimels of andere maaltijddeeltjes onder de toetsen verstopt. Zet uw laptop maar eens verkeerd om en schud er flink mee, u zult versteld staan hoeveel stof er tevoorschijn komt.

  Als een gekozen sleutel niet (goed) werkt, kan men hem loswrikken met een platte schroevendraaier of een klein mesje. Wees voorzichtig om het ding niet te beschadigen. Eenmaal losgemaakt, maak de ruimte onder het belangrijk ding vrij met een vochtige doek.

 2. Start uw laptop opnieuw op

  Hoe cliché het ook is, het herstarten van uw laptopcomputer is raadzaam voor vrijwel alle problemen, samen met deze. Vaak verhelpt het opnieuw opstarten van uw laptop ongewone fouten.

  Werkt uw muis of trackpad bovendien niet, zodat u uw laptop mogelijk niet via de gewone weg kunt uitschakelen? Druk dan op de knop vermogen en houd deze ongeveer 10 seconden ingedrukt.

 3. Controleer de drijvende kracht

  Als de fysieke strategieën geen antwoord bieden, is het tijd om het probleem in het softwarekamp te zoeken.

  De kans is groot dat er iets mis is met uw toetsenbordstuurprogramma, ook wel het toetsenbordstuurprogramma genoemd. Het is dus raadzaam om uw drivers te controleren en indien nodig te vervangen. De beste aanpak is gebruik te maken van de system supervisor om de toetsenborden te verwijderen en vervolgens de laptop opnieuw op te starten. Hierna zal de laptop computer de drivers weer routinematig binnenhalen en zou het toetsenbord weer correct moeten werken.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0