Hoe kunt u overstappen van Windows 10 Home naar Windows 10 Pro?

Overschakelen van Windows 10 Home naar Windows 10 Pro

Je hebt een laptop of pc die werkt met Windows 10 Home en je wilt hem verbeteren naar Windows 10 Pro. Hoe u dat moet doen verduidelijk ik hieronder.

 1. Instellingen openen

  * Klik op de Startknop, links achteraan op uw scherm.
  * Klik dan op Instellingen, herkenbaar aan het tandwielicoontje.
  * Kies Update en beveiliging.
  * Selecteer nu Activering in het linker menu.

 2. Verbetering

  Wanneer u wilt overstappen van Windows 10 Home naar Windows 10 Pro, vervangt u de huidige Windows 10 Home-licentie door een Windows 10 Pro-licentie.
  Als u deze productcode al heeft, klik dan op Wijzig productcode. Heeft u de licentiecode nog niet? Klik op Ga naar winkel om een Windows 10 Pro-licentiesleutel te kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze licentiesleutel elders te kopen in plaats van in de Microsoft Store.

Tot besluit

Zodra u de Windows 10 Pro-code hebt ingevoerd nadat u op Productcode wijzigen hebt geklikt, hoeft u niets meer te doen. Windows 10 zal zichzelf op de achtergrond routinematig ombouwen naar de Pro-variant. Houd er rekening mee dat dit een tijdje kan duren. Nadat de verbetering is voltooid, zal uw laptop of pc routinematig opnieuw opstarten. Nu hoeft u zich alleen nog maar aan te melden en kunt u naar hartenlust profiteren van de extra’s die Windows 10 Pro te bieden heeft.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0