Hoe gebruik je de Google Play Store op een Chromebook?

Met een Chromebook gebruikt u de Google Play Store om Android-toepassingen te verkrijgen en in te stellen. In deze tekst leert u hoe u de Google Play Store kunt activeren. Zo kunt u mogelijk snel aan de slag met uw favoriete toepassingen.

Stappen

In slechts 3 stappen zullen we verduidelijken hoe u de Google Play Store kunt activeren in uw nieuwe Chromebook. De volgende stappen zijn op een rij gezet:

 1. Instellingen openen

  Klik op de tijd op de achterkant rechts van de menubalk. Een nieuw venster wordt geopend. Klik hier op het tandwiel icoon. Dit icoon brengt u naar het instellingenmenu.

 2. Activeren

  Scroll met uw muis of touchpad naar beneden tot u bij de kop Google Play Store bent. Klik hier op Inschakelen of als u de taalinstellingen hebt ingesteld op Engels, klikt u op Inschakelen. U vindt deze knop na Apps en videogames van Google Play installeren op uw Chromebook.

 3. Gemeenschappelijke omstandigheden

  Een gloednieuw venster zal openen met de service zinnen. Om de Google Play Store te gebruiken, moet u met deze zinnen akkoord gaan. Klik op Meer en lees de zinnen aandachtig door. Selecteer Ik ga akkoord als u de “kleine lettertjes” hebt gelezen en akkoord gaat. Gebruikt u uw Chromebook in het Engels? Klik dan op Accepteren.

 4. Succesvol

  Uw Chromebook zal nu de Google Play Store instellen. Als deze procedure is voltooid, wordt de Play Store routinematig geopend. Wilt u de applicatiewinkel op een later tijdstip openen? Ga dan naar de launcher en klik op het Play Store icoon.

Microsoft Office installeren op een Chromebook

Om met Office-toepassingen zoals Word, Excel en PowerLevel op een Chromebook te werken, koopt u Microsoft 365. Na aankoop kunt u het softwareprogramma mogelijk eenvoudig in 4 stappen instellen. Hier leest u hoe u Office op een Chromebook installeert.

Office installeren op een Chromebook

Er zijn nog 2 andere manieren om Office op een Chromebook te zetten. U kunt de netto-doeleinden uit de Chrome Web Store gebruiken, of de Android-doeleinden uit de Google Play Store. Dit artikel behandelt de volgende stappen voor elke optie:

 1. Open detailhandelaar in nutsvoorzieningen
 2. Kantoor doeleinden zoeken
 3. Installeren van de toepassing
 4. Aanmelden met Microsoft account

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0