Hoe Breidt U De Herinnering Aan Uw Macguide Uit?

Hoe kun je het geheugen uitbreiden

Als uw MacGuide langzaam vol raakt, kunt u overwegen de geheugencapaciteit te vergroten. Of dat mogelijk is, hangt af van welke MacGuide u hebt. Lees hier of de opslagcapaciteit van uw Apple MacGuide uitbreidbaar is en hoe dat in zijn werk gaat.

 1. Controleer welke MacGuide u zou kunnen hebben

  Voordat u de geheugenruimte van MacGuide uitbreidt, is het essentieel te weten welke MacGuide u zou kunnen hebben. Gelukkig komt u daar heel snel achter.

  1. Klik op het appelmerk aan de linker bovenkant van uw scherm.
  2. Klik op 'Over deze Mac*.
  3. Kijk welk model Apple MacGuide je zou kunnen hebben.

  De werkgeheugencapaciteit is alleen uitbreidbaar op MacGuide Pro-modellen van vóór 2013. De opslagcapaciteit is altijd uitbreidbaar.

 2. Ontdek of u de werkgeheugencapaciteit of opslagcapaciteit wilt uitbreiden

  In het kort: Meer werkgeheugen maakt uw MacGuide sneller. Meer opslag maakt extra ruimte in uw informatie. Je zou het kunnen vergelijken met een bureaublad. Werkgeheugen is het bureaublad. Hoe groter het is, hoe meer je er op kwijt kunt. Dit is handig voor spullen die u binnen handbereik moet houden. De kast onder uw bureau is de opslagruimte, waar u al uw spullen bewaart die u niet onmiddellijk nodig hebt. Al uw belangrijke informatie wordt hier bewaard, zodat ze veilig opgeborgen is.

 3. Opslagruimte uitbreiden met externe SSD

  Door een externe schijf op Apple MacGuide aan te sluiten, breidt u eenvoudig de opslagcapaciteit uit. Bij nieuwere modellen is het niet mogelijk om de interne onderdelen te vervangen. Dit komt doordat alle onderdelen op het moederbord zijn gesoldeerd. Als u dat zelf doet, vervalt de garantie. Kies een externe SSD met USB C-aansluiting. Een SSD is snel, zodat je mogelijk in hetzelfde tempo kunt werken. Dankzij de USB C-aansluiting moet je hem zonder adapters kunnen gebruiken.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0