Hoe Activeer Je 100 Gigabyte Gratis Google One-opslagruimte Op Je Chromebook?

Nieuwe Chromebooks worden geleverd met 1 jaar gratis 100 gigabyte online opslagruimte op Google One. Dit is handig omdat veel Chromebooks een beperkte interne opslagruimte hebben voor foto’s, films en papierwerk. Deze gratis online opslagruimte is niet direct beschikbaar nadat u uw nieuwe Chromebook hebt aangeschaft. In 5 stappen zal ik uitleggen hoe je deze Google One opslag kunt activeren, zodat je mogelijk al je foto’s en informatie on-line kunt opslaan. Deze stappen werken alleen op een gloednieuwe Chromebook.

Activeer uw gratis 100 gigabyte aan Google One-opslagruimte

 • Ga naar de motie website
 • Accepteer de zinnen en omstandigheden en vol de methode

 

Activeer 100 Gigabyte aan gratis Google One-opslag

Stappenplan Voor Het Activeren Van 100 Gigabyte Gratis Google One-opslagruimte Op Uw Chromebook:

 1. Surf naar de website van de beweging

  Zorg ervoor dat u een Google-account gebruikt zonder een actief Google One-abonnement. Open de Chrome-browser op uw nieuwe Chromebook en blader naar: https://www.google.com/intl/nl_nl/chromebook/perks/.

 2. Inwisselen beweging

  Zoek op de webpagina van de promotie naar een banner met het merk Google One. Klik op de knop “Profiteer” onder de reden van de promotie.

 3. Gemeenschappelijke omstandigheden

  Nadat u op 'Inwisselen' hebt geklikt, verschijnt er een pop-up met zinnen en omstandigheden. Lees deze zinnen zorgvuldig door en klik op de blauwe knop 'Doorgaan' onder de tekstuele inhoud.

 4. Verificatie

  Een gloednieuwe pop-up zal nu verschijnen. Google wil controleren of uw Chromebook in aanmerking komt voor de beweging. Druk op de blauwe knop “Toestaan” om met deze controle te beginnen.

 5. Overhandigen

  Na de verificatie krijgt u te horen of uw Chromebook in aanmerking komt of niet. Als u het bericht “geslaagd” krijgt, kunt u aan de slag om al uw informatie en foto's op te slaan op de Google One-schijf van 100 gigabyte. Lukt het niet? Dan is de kans groot dat je niet in aanmerking komt voor de actie, omdat je al een energiek abonnement hebt.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0