E-mail instellen in 3 stappen

E-mail instellen

Om uw elektronische post in uw Apple MacGuide te regelen, doorloopt u slechts enkele stappen:

Stap 1: Kies een leverancier

De app Mail is te vinden in het Dock aan de achterkant van uw scherm. In deze app selecteert u welke elektronische postleverancier u wilt gebruiken:

  1. Open de app Mail.
  2. Klik op de menubalk aan de bovenkant van uw scherm op Mail.
  3. Klik op * Account toevoegen…* in het menu dat nu verschijnt.
  4. Kies uw e-mail account leverancier uit de lijst.
  5. Staat uw leverancier hier niet bij? Selecteer dan Andere Mail Account…, gebruikt u Hotmail of Outlook? Selecteer dan ook deze selectie.

Gmail en Hotmail instellen op uw MacGids

De onderstaande stappen worden beschreven aan de hand van de twee populairste mailproviders, Hotmail en Gmail. De stappen voor verschillende leveranciers zijn verwant.

Stap 2: log in op uw account

Google

Gmail vraagt je eerst om je te registreren samen met je Google account. Dit is een elektronische mail handle die eindigt op @gmail.com. Voer vervolgens het wachtwoord van uw account in. Als u 2-factor authenticatie heeft geregeld, geeft u uw MacGuide toestemming om te gebruiken met Gmail.

Hotmail/Outlook

Hotmail en Outlook accounts worden handmatig toegevoegd. Om dat te doen, vult u de 3 velden in. Om ervoor te zorgen dat dit e-mail-handvat gemakkelijk kan worden opgezocht, voert u uw eerste en laatste naam in het tekstveld in, volgend op Naam:. In het veld eronder voert u uw e-mailadres in dat eindigt op @hotmail.com of @outlook.com. Voer uw wachtwoord in het onderste veld in.

Stap 3: selecteer welke toepassingen u moet gebruiken

Google

Nu u ingelogd bent, vraagt uw MacGuide u welke van deze toepassingen u samen met uw account wilt gebruiken. Wil je alleen je mail ontvangen? Vink dan de andere inpakvakjes uit.

Hotmail/Outlook

Uw MacGuide zal u nu vragen welke van deze doeleinden gebruik mogen maken van uw account. Als u alleen uw post wilt binnenkrijgen, vink dan alle andere verpakkingen uit.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0