Chrome Web Store-toepassingen

De toepassingen van de Chrome Web Store zijn online versies van Word, Excel en PowerPoint. U gebruikt deze toepassingen niet offline. Wilt u Office ook offline gebruiken? Installeer dan de Android-applicatie uit de Play Store.

Google Play Store-toepassingen

De applicaties die u downloadt uit de Google Play Store zijn Android-applicaties, vergelijkbaar met die op uw Android-smartphone. Het voordeel van deze apps ten opzichte van Web Store-apps is dat u ze ook offline kunt gebruiken.

 1. Open Google Play Store

  Open de Google Play Store applicatie vanuit de 'Launcher'. Als u geen Google Play Store-applicatie op uw Chromebook hebt, lees dan het onderstaande artikel over hoe u de Play Store kunt activeren.

 2. Toepassingen zoeken

  Nadat de Play Store is geopend, typt u in de zoekbalk de naam van de toepassing die u wilt gebruiken. Word voor tekstverwerking, Excel voor gegevensanalyse en PowerPoint voor presentaties. Klik op de toepassing die u wilt installeren.

 3. Installeer de toepassing

  Een nieuw venster wordt geopend. Druk op de groene knop Installeren. Uw toepassing begint te downloaden en wordt automatisch geïnstalleerd.

 4. Inloggen

  Nadat uw toepassing is geïnstalleerd, krijgt u de optie om te openen. Klik hier. U krijgt een nieuw venster te zien waarin u inlogt met uw Microsoft account en 365 licentie. Dan kunt u meteen beginnen met het schrijven van uw nieuwe boek, het bijwerken van uw boekhouding of het voorbereiden van uw pitch.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0