Chrome Web Store doeleinden

Chrome Web Store

De Chrome Web Store-doeleinden zijn online varianten van Word, Excel en PowerLevel. U gebruikt deze toepassingen niet offline. Wilt u Office ook offline gebruiken? Zet dan het Android programma op uit de Play Store.

Stap 1: Open de Chrome Web Store

Open de Chrome-browser in de menubalk en blader naar de Chrome Web Store.

Stap 2: Zoekdoeleinden

Sorteer in de zoekbalk van de Chrome Web Store het hulpprogramma dat u wilt verkrijgen. Bijvoorbeeld Word of Excel. Klik vervolgens op de blauwe knop Toevoegen aan Chrome naast de omtrek van de toepassing.

Stap 3: nut toevoegen

Er verschijnt nu een pop-up venster met de blauwe tekst Add App. Klik hierop. Het hulpprogramma wordt nu toegevoegd aan uw Chromebook.

Stap 4: Inloggen

Open ‘Word Online’, ‘Excel Online’ of ‘PowerLevel Online’ in de ‘Launcher’ van uw Chromebook. U ziet nu een venster waarin u zich samen met uw Microsoft-account en Microsoft 365-licentie kunt aanmelden. Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u aan de slag met typen, analyseren en presenteren.

Google Play Store doeleinden

De applicaties die je uit de Google Play Store haalt, zijn Android-applicaties, net als die in je Android-smartphone. Het voordeel van deze apps ten opzichte van Web Store-apps is dat u ze bovendien offline kunt gebruiken.

 1. Open Google Play Store

  Open het hulpprogramma Google Play Store vanuit de 'Launcher'. Als u geen Google Play Store hulpprogramma in uw Chromebook hebt, lees dan het artikel hieronder over hoe u de Play Store kunt activeren.

 2. Zoekdoeleinden

  Nadat de Play Store is geopend, sorteert u in de zoekbalk de naam van de toepassing die u wilt gebruiken. Word voor zinsverwerking, Excel voor informatie-evaluatie, en PowerLevel voor weergaven. Klik op de toepassing die u wilt instellen.

 3. De toepassing instellen

  Een nieuw venster wordt geopend. Druk op de knop “Installeren”. Het programma begint te downloaden en kan routinematig worden geïnstalleerd.

 4. Inloggen

  Nadat je hulpprogramma is ingevoerd, krijg je de keuze om te openen. Klik hier. U krijgt een nieuw venster te zien waarin u inlogt met uw Microsoft account en 365 licentie. Daarna kun je direct beginnen met het schrijven van je nieuwe ebook, het bijwerken van je boekhouding of het voorbereiden van je pitch.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0