Advies op maat in de winkels

Wilt u liever eerst het verschil ervaren tussen een Windows 10 Home en Windows 10 Pro? Of wilt u extra persoonlijk advies van een specialist? Maak een afspraak om naar onze winkel te komen. Wij maken tijd voor u. En als u tevreden bent, stellen we uw nieuwe laptop direct in.

Einde van Windows 7: waar moet je op letten als je overstapt op Windows 10?

Op 14 januari 2020 eindigt de assistentie voor Windows 7. Microsoft heeft Windows 7 sinds die datum niet meer bijgewerkt. Hierdoor is het werksysteem extra vatbaar voor virussen, malware en hackers. Daarom is het verstandig om over te stappen op Windows 10. In deze tekst verduidelijken we waar u op moet letten bij de overstap naar Windows 10.

Windows 7 assistentie

De ondersteuning voor Windows 7 is gestopt, Microsoft noemt dit ook wel ‘einde van de levensduur’. Wanneer u werkt op een PC met Windows 7 krijgt u de melding Your Windows 7 PC is not supported. Dit betekent dat uw PC extra vatbaar is voor virussen en malware. U krijgt geen veiligheidsupdates, software programma updates en technische assistentie.

Vereisten

Als je overweegt om over te stappen op Windows 10, is het van cruciaal belang dat je pc aan de vereisten voldoet. Voldoet je pc niet aan deze minimale eisen, dan is het verstandig om over te stappen op een nieuwe pc.

Minimum vereisten:

  • 1 GHz processor
  • 1 gigabyte werkgeheugen
  • 20 gigabyte aan opslagruimte

Overschakelen naar een gloednieuwe pc

Overstappen op een gloednieuwe laptop of pc met Windows 10 brengt veel voordelen met zich mee. Moderne laptops zijn lichter, sneller, veiliger en hebben een langere batterijduur. Nieuwe desktopcomputersystemen zijn ook sneller en veiliger met Windows 10. Dit komt door het nieuwe tijdperk van Intel® Core™ processors en SSD’s. Een SSD is een opslagmedium. De opslagcapaciteit van een SSD werkt tot 20 keer sneller dan een conventionele harde schijf. Het resultaat is dat Windows en applicaties binnen enkele seconden opstarten. Windows 10 helpt ook bij 2-in-1 laptops; dit zijn laptops met een touchscreen die je ook als pil kunt gebruiken. Met een gloednieuwe Windows 10 pc heb je dus extra keuzes om te gebruiken.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0