5 Redenen Om Voor Een Apple Macbook Te Kiezen

Bent u op zoek naar een nieuwe laptop en twijfelt u om over te stappen van Windows naar macOS? Of ben je benieuwd waarom MacBook zo populair is, ondanks dat forse prijskaartje? Hier zijn de 5 belangrijkste redenen om voor een Apple MacBook te kiezen.

MacBook is gemakkelijk te gebruiken

Apple staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid van zijn producten. MacOS werkt intuïtief en alle opties en programma’s zijn gemakkelijk te vinden. Zeker als je gewend bent aan het ecosysteem van Apple omdat je bijvoorbeeld een iPhone of iPad hebt. Alle producten van Apple werken goed samen. Zo kun je bijvoorbeeld een e-mail beginnen op je iPhone en afmaken op je MacBook. Of wat dacht je van een iPad als tweede scherm van je MacBook? De mogelijkheden zijn eindeloos.

MacBook is betrouwbaar

MacOS, het eigen besturingssysteem van Apple, is speciaal gebouwd voor Apple computers. Hierdoor werken software en hardware goed samen en dat maakt MacBook zeer stabiel. Bovendien ben je op MacOS minder vatbaar voor virussen. Omdat er simpelweg minder virussen voor MacOS in omloop zijn. Maar ook omdat je MacBook meer ingebouwde beveiligingen heeft. Apple werkt macOS regelmatig bij, waardoor het systeem veilig en betrouwbaar blijft. Zo kun je met een gerust hart aan de slag.

Lees meer over macOS

MacBook is duurzaam

Een laptop is een aanzienlijke investering. Daarom wilt u hem zo lang mogelijk gebruiken. De behuizing van MacBook is gemaakt van aluminium. Dit is een duurzaam materiaal, dat lang mooi blijft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat MacBook altijd goed scoort als het gaat om duurzaamheid. Bovendien heeft MacBook een hoge inruilwaarde. Stap je na een paar jaar over op een nieuwer model? Dan krijg je gemakkelijk een paar honderd euro voor je oude MacBook.

MacBook heeft een goede batterij

Naast onderzoeken naar duurzaamheid zijn er ook tests die kijken naar de gemiddelde batterijduur. Ook hier scoort de MacBook altijd goed. Hij gaat gemakkelijk een hele werkdag mee op een volle batterij. Geen paniek dus als je ‘s ochtends vergeet de oplader mee te nemen. Apple MacBook-modellen met Apple M1-chip gaan tot 20 uur mee op een enkele lading. Hoe snel de batterij leeg is, hangt natuurlijk af van hoe zwaar je je MacBook belast.

MacBook ziet er goed uit

Zeker niet onbelangrijk is de vormgeving. Want laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. Het minimalistische ontwerp en de strakke lijnen met afgeronde hoeken. Apple houdt het simpel en dat werkt. MacBook voelt stevig en solide aan ondanks het dunne ontwerp. Een ander voordeel is het lichte gewicht. Hierdoor kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen, zonder de hele dag met een zware tas te sjouwen.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0