5 Redenen Om Een Gloednieuwe Laptop Aan Te Schaffen

Redenen Om Een Gloednieuwe Laptop Aan Te Schaffen

Start je verouderde laptop computer traag op, vind je hem te dik en te zwaar en moet je na een uur of 3 op zoek naar je oplader omdat de batterij leeg is? Dan is het tijd om een alternatief te vinden voor uw verouderde laptop computer. Want een model nieuwe laptop computer heeft vele voordelen. Op deze webpagina ziet u 5 redenen om een gloednieuwe laptop aan te schaffen.

 1. Nieuwe laptops zijn extra compact en lichter

  Laptops zijn veel dunner en lichter dan bijvoorbeeld laptops van zo'n 5 jaar geleden. Ook de randen over het scherm zijn in de loop der tijd veel dunner geworden. Het resultaat is dat je nu relatief meer schermruimte hebt dan vroeger.

 2. Nieuwe laptops zijn sneller en stiller

  Een Solid State Drive, of kortweg SSD, is op dit moment de gebruikelijke opslagvorm voor laptops. Niet alleen bevat een SSD geen schuivende elementen, wat betekent dat nieuwe laptops veel minder lawaai maken. Een SSD is veel sneller dan de standaard harde schijf. Laptops en applicaties starten binnen 15 seconden op.

  Bovendien hebben de meeste nieuwe laptops een Intel® Core™ processor uit de i-serie, zoals de Intel® Core™ i3-, i5-, i7- of i9-processoren. Deze processoren voeren taken kort uit en zijn bovendien energiezuinig.

 3. Nieuwe laptops hebben langere batterijduur

  Laptops evolueren niet alleen op het vlak van opslag en schermgrootte; ook de accu-expertise evolueert. In combinatie met het nieuwste tijdperk van energiezuinige Intel® Core™-processors, kunnen nieuwe laptops gewoon een hele werkdag meegaan zonder te hoeven worden opgeladen. Natuurlijk moet er niet overal een stopcontact beschikbaar zijn, maar met nieuwe laptops hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. De oplader kan thuis blijven.

 4. Nieuwe laptops zijn extra gebruiksvriendelijk

  Inloggen met een wachtwoord is niet verplicht. Veel laptops zijn op dit moment uitgerust met een vingerafdrukscanner. Hiermee kunt u snel, eenvoudig en veilig surfen, omdat alleen uw vingerafdruk de laptop ontgrendelt. Met een gloednieuwe laptop met Intel® Realsense™ of infraroodcamera kunt u ook online gaan, voornamelijk op basis van gezichtsherkenning. En vergeet Windows Ink niet, waarmee u uw laptop kunt gebruiken als digitaal notitieblok met een contactpen.

 5. Kies voor een 2-in-1 laptop: het beste van twee werelden

  Tegenwoordig hoeft u een laptop niet meer alleen met het toetsenbord en touchpad te bedienen. 2-in-1 laptops hebben een aanraakscherm, zodat u net als bij uw smartphone of pil eenvoudig door websites of toepassingen kunt vegen. Het toetsenbord kan achter het beeldscherm worden gedraaid of er los van, waardoor een 2-in-1 op een grote pil lijkt. Zeer aan te raden als u thuis of op straat veel met uw laptop op schoot werkt en graag gebruik maakt van een touchscreen.

Overdracht van informatie

Zou u uw Windows 7-machine m  et mate willen vervangen door Windows 10? Voordat u gaat updaten, is het heel belangrijk dat u al uw essentiële informatie opslaat op een USB-stick of een externe uitputtende schijf. U wilt immers niet uw foto’s en papierwerk verliezen als u Windows 10 installeert. Het is mogelijk om gebruik te maken van een on-line opslagruimte zoals OneDrive om uw informatie over te zetten.

Installatie van Windows 10

Zodra je al je informatie hebt overgezet naar een externe schijf of usb stick, is het tijd om Windows 7 te vervangen door Windows 10. Deze procedure is eenvoudig met het programma van Microsoft. U hoeft alleen maar eerst een licentie te kopen om Windows 10 te activeren. Download dit systeem van de Microsoft website. Na het downloaden, start u dit systeem door erop te klikken. Het programma zal u routinematig door de vervangingscursus leiden.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0