5 Manieren Waarop Macguide Werkt Met Iphone

Voor veel volgelingen van Apple is het ecosysteem een belangrijke reden om bij Apple te blijven. Apple gadgets zijn gemaakt om goed met elkaar samen te werken. Het is dus interessant om voor een iPhone te kiezen als je al een MacGuide hebt. Omgekeerd geldt dit in feite ook. Hier vertellen wij u 5 manieren waarop Apple MacGuide samenwerkt met Apple iPhone.

Wat wil je?

De volgende gadgets zijn verplicht om ervoor te zorgen dat alle onderdelen correct samenwerken:

 • iPhone met de nieuwste updates
 • MacGuide
 • MacOS Catalina met de nieuwste updates
 • MacGuide en die iPhone gebruiken dezelfde Apple ID

Macguide Werkt Met Iphone

Hier vertellen wij u 5 manieren waarop Apple MacGuide samenwerkt met Apple iPhone;

 1. Reageren op iMessage

  Een SMS of iMessage komt binnen op Apple MacGuide als je Apple iPhone gebruikt met dezelfde Apple ID. Op deze manier kun je inkomende berichten beantwoorden terwijl je bezig bent met een verslag of presentatie. Alles is beschikbaar via het Berichten-programma op Macbook. Om het in te stellen, doorloop je gewoon de volgende stappen op je iPhone: Ga naar Instellingen → Berichten → SMS doorsturen en kies daar je Apple MacGuide zodat het goedgekeurd is om berichten te ontvangen en te versturen.

 2. Neem de mobiele telefoon op

  Naast het ontvangen van berichten, krijgt u over het algemeen ook telefoontjes. Door gebruik te maken van dezelfde Apple ID op elk apparaat, kun je eenvoudig een mobiele telefoon beantwoorden vanuit je MacGuide. Dit geldt niet alleen voor gewone telefoongesprekken, maar ook voor Facetime-gesprekken. Om het gewone bellen vanuit Apple MacGuide in te stellen, ondergaat u eerst een paar stappen op uw Apple iPhone: Ga naar Instellingen → Telefoon → Bellen vanaf andere gadgets en sta deze selectie toe.

 3. Het delen van informatie

  Sommige informatie, zoals foto's en films, zult u kort van uw iPhone naar uw MacGuide moeten overbrengen. Hiervoor is AirDrop een handig antwoord. Open een foto of video op uw Apple iPhone en veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Zorg er daar voor dat AirDrop aangevinkt is. Ga terug naar de foto of video en klik op het share icoon aan de rechterkant van de achterkant. Apple Macbook zal dan verschijnen in de AirDrop lijst zodat je het bestand binnen enkele seconden kunt verplaatsen.

 4. Universeel klembord

  Blogs, berichten op sociale media en informatieve artikelen, je leert zo veel op iPhone. Maar er zijn ook gegevens die je liever op een nog groter scherm zou lezen. Met het universele klembord van Apple kun je de hyperlink naar een artikel of stuk tekst op de iPhone kopiëren. Deze wordt dan onthouden in het universele klembord. Eenmaal achter je MacGuide, druk je 2 vingers op het touchpad en kies je plakken. De gekopieerde tekst van uw iPhone verschijnt dan in uw MacGuide.

 5. Back-ups maken

  Uw back-ups worden het best offline bewaard, zodat u altijd toegang hebt tot uw informatie. Dat is prettig als er iets misgaat of als u geen verbinding hebt. Back-ups maak je eenvoudig via Finder op Apple MacGuide. Sluit eerst de Apple iPhone aan met de bijbehorende usb-kabel en open Finder. Kies nu onder Locaties voor iPhone. Kies vervolgens de knop Maak nu backup en de rest gaat routinematig.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0