3 Ideeën Voor Het Gebruik Van De Apple Ipad in Combinatie Met Uw Apple Macguide

Een van de belangrijkste redenen om voor Apple te kiezen is het ecosysteem. De producten zijn gemaakt om goed met elkaar samen te werken. Dat geldt ook voor de Apple iPad en Apple MacGuide. Ze vullen elkaar mooi aan, dus je moet ze gebruiken om je werk gemakkelijk te doen. Hier geven we u 3 ideeën om uw Apple iPad samen met uw Apple MacGuide te gebruiken.

3 Ideeën Voor Het Gebruik Van De Apple Ipad

Wij geven u 3 ideeën waarmee u veel meer uit uw Apple iPad en Apple MacGuide kunt halen:

  1. Gebruik uw iPad als een tweede beeldscherm

    Met Sidecar kunt u uw iPad als een tweede beeldscherm gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld je iPad gebruiken om gegevens op te zoeken in Safari terwijl je een verslag schrijft in je MacGuide. U kunt zelfs het aanraakscherm van de iPad in macOS gebruiken. Zo kun je eenvoudig een illustratie aan je Pages-doc toevoegen of je Apple iPad als tekenpil gebruiken.

  2. Deel informatie gewoon via AirDrop

    Bestanden die je downloadt van je Apple MacGuide zullen zeer snel op je Apple iPad staan dankzij AirDrop. Zorg ervoor dat AirDrop is ingeschakeld op beide gadgets en dat de gadgets dicht bij elkaar zijn. Selecteer het bestand, klik op delen, en selecteer daarna AirDrop. Zo zet je eenvoudig een pdf op je iPad. Ga op de bank zitten, bekijk de doc en maak aantekeningen met je vingers. Natuurlijk werkt het ook andersom. Je stuurt illustraties die je op je Apple iPad hebt gemaakt in een paar seconden naar je Apple MacGuide.

  3. Begin op iPad, eindig op MacGuide

    Apple iPad is goed voor het bestuderen van blogs, informatieve artikelen en berichten in de sociale media. Komt u tijdens het studeren iets tegen dat u later nog eens op MacGuide wilt lezen? Kopieer de hyperlink van een artikel of een stuk tekstuele inhoud op uw iPad. Het gewone klembord zal het onthouden. Eenmaal op uw MacGuide, drukt u 2 vingers op het touchpad en kiest u “plakken”. De gekopieerde tekst verschijnt nu in uw Apple MacGuide.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

NY400.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0